• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

kızlar yardım kafayı yicem.. 18. haftadayım bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ve hamilelikten önce olduğu gibi ağrım kasılmalarım hiçç yok sizin de öyle mi? yani gün içinde hamile olduğumu bilmesem hareketli bir biçimde her işimi yapacağım.. sizler nasılsınız ağrı sızı hareketlenme oluyor mu yoksa ben mi evham yapıyorum?? Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar yardım kafayı yicem.. 18. haftadayım bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum ve hamilelikten önce olduğu gibi ağrım kasılmalarım hiçç yok sizin de öyle mi? yani gün içinde hamile olduğumu bilmesem hareketli bir biçimde her işimi yapacağım.. sizler nasılsınız ağrı sızı hareketlenme oluyor mu yoksa ben mi evham yapıyorum?? Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende korktum 18. Haftada ama simdi 20 ye girdik iki haftadir sirtustu yattigimda hissetmeye başladım aslinda 20den sonra bekleyin diyor doktorlar stres yapma üzme bebişini :KK66: daha zamani var demekki

bi şey olmaz canım stres yapma kendine. ağrı sancı bende de yok. bebeğide belki sen farketmiyosundur. bi çikolata yeyip kendini dinle belki duyabilirsin. sırt üstü yat o zaman çok hissediliyor.

Kızlar yatin akşam ayrıntılı ultrasona girecem insallahhhh dualarinizi bekliyorum bebegimin saglik durumunu şeklini semalini görecem inşallah o_O:KK17:

Canım neden bu kadar stres yapıyosun ya ? Bende de agrı falan yok yeni basladım hareketleri hissetmeye ayrıca doktorum 20.haftadan sonra hissetmeye başlarsın dedi kendini bu kadar dinleme zarar verme kendine..Cok fazla kafayı yiyecek derecesine geldiysen istersen evine yakın bir poliklinige git ve ultrasona gir icin rahat etsin, rabbim evlatlarımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin bol dua edelim bir sey olmaz Allahın izniyle.

Kızlar yatin akşam ayrıntılı ultrasona girecem insallahhhh dualarinizi bekliyorum bebegimin saglik durumunu şeklini semalini görecem inşallah o_O:KK17:

Ayy canım insallah güzel haberleri yazarsın bemde persembe günü giricem detaylı ultrasona hadi bakalım cok merak ediyorum bebegim yakından nasıl acaba :)

19 haftalıktı biraz stres yapmıştım doğdu bebeğim ama 22-24 haftalık falan olsa yaşarmış yaşatamayız dediler... canınızı sıkmak istemem de yinede doğuma yakın paranızı tutun parasından da değilim de insan eve gelipte alınanları görünce kötü oluyor
çok üzüldüm bende 19 haftalıgım suan. yine olur inşallah kaç yasındasın.Bide niye düştü biliyomusun sebebi varmı :(

benim ki erken doğum cnm ...kadermiş...saol canım
Yani böyle bir durumda ne denir ne acını hafifletir bilemiyorum . Allahım sabır versin . Üzme kendini desem de boş olur . Rabbim en kısa zamanda bu üzüntünü unutturacak yeni hamileliğinin haberini aldırsın inşallah.

Bende korktum 18. Haftada ama simdi 20 ye girdik iki haftadir sirtustu yattigimda hissetmeye başladım aslinda 20den sonra bekleyin diyor doktorlar stres yapma üzme bebişini :KK66: daha zamani var demekki
inşaallah bnde hissederim canm basım agrıdı düşünmekten ne ağrı ne belirti hiç bir şey yok. yani normal bi bayan gibi :(

Canım neden bu kadar stres yapıyosun ya ? Bende de agrı falan yok yeni basladım hareketleri hissetmeye ayrıca doktorum 20.haftadan sonra hissetmeye başlarsın dedi kendini bu kadar dinleme zarar verme kendine..Cok fazla kafayı yiyecek derecesine geldiysen istersen evine yakın bir poliklinige git ve ultrasona gir icin rahat etsin, rabbim evlatlarımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin bol dua edelim bir sey olmaz Allahın izniyle.
çarşambaya randevum var canm Allahın izniyle o zaman göreceğim. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın. bende hiçbir ağrı belirti yok ondan endişeye düştüm. hareketlerini zaten hissetmiyorum. kasılmalar olurmuş arada bir o da yok. kaç gündür düşünmekten napcağımı bilemedim. çarsambaya kadar dayanabilirsem doktora gtmeden iyii.. :)

Bnde 20. Haftadan sonra hissetmeye basladim. Minik minik tekmeler vuruyor :)

Back