Temmuz anneleri

Bende tatlı yiyeniyirum caydan tiskindim ki günde en az 5 bardak icerdim. Varsa yoksa limon portakal turşu; ))

Nasil oluyor disardan belli oluyor mu? Bende daha bi hissiyat yok biraz bagirsak hareketi gibi bisey oluyo ama her gun olmuyor acaba her gun mu hissediyo sunuz?
Hayır her zaman değil çok nadir sanırım sağlam hareket ettiği zamanlar da foto var atarım

siz kaç kilo ile kaldınız boyunuz ne kadar dı
ben 68 ile hamile kaldım canm su an 4 kilo aldım boyum 165. karnım var ama önceden biraz göbeğim olduğu için ayırt edemiyorum acaba kilo aldığım için mi böyleyim yoksa bebeğimden dolayı mı diyorum. hareketleri belki de kilo aldığım için hissedemiyorumdur diye düşünüyorum. haftaya randevum var doktora sormak için sabırsızlanıyorum. bebeğimn durumunu merak ediyorumm:) sen kaç haftada bir kontrollere gidiyorsun?

kızlar şimdiden bışey almayın bebeğimi kaybettim

Bu üçüncü kotu haber bir gunde... 4,5 5 aylik bebeklerini kaybetmiş tanidiklar. Sebebini bulamıyorlarmış

Allah yardimciniz olsun. Cok uzuldum. Haklisiniz gercekten bu haftalarda bisey almamak lazim. Ama 7. Ayda 8. Ayda bile bebegini kaybedenler olabiliyor ne yazik ki : (
Allah korusun bebeklerimizi ins sag salim dogarlar. Olumlu dusunmekten baska caremiz yok

Aynen öyle doğsa bile neler olacagini Allah bilir. Allah'im korusun tüm bebek ve ailelerini.

Bu üçüncü kotu haber bir gunde... 4,5 5 aylik bebeklerini kaybetmiş tanidiklar. Sebebini bulamıyorlarmış
19 haftalıktı biraz stres yapmıştım doğdu bebeğim ama 22-24 haftalık falan olsa yaşarmış yaşatamayız dediler... canınızı sıkmak istemem de yinede doğuma yakın paranızı tutun parasından da değilim de insan eve gelipte alınanları görünce kötü oluyor

çok üzüldüm allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…