canm 18 haftadasın senle aynı gidiyoruz. :) bebeğinin hareketlerini hissediyor musun?olabilir ya inanma öyle şeylere canım bende tatlı yemiyorum
çok rahatsız ediyor beni kızım sonra
Evet hissediyorum çok değil ama yavaş yavaşcanm 18 haftadasın senle aynı gidiyoruz. :) bebeğinin hareketlerini hissediyor musun?
Nasil oluyor disardan belli oluyor mu? Bende daha bi hissiyat yok biraz bagirsak hareketi gibi bisey oluyo ama her gun olmuyor acaba her gun mu hissediyo sunuz?Evet hissediyorum çok değil ama yavaş yavaş
özellikle sırtüstü yatarken
Hayır her zaman değil çok nadir sanırım sağlam hareket ettiği zamanlar da foto var atarımNasil oluyor disardan belli oluyor mu? Bende daha bi hissiyat yok biraz bagirsak hareketi gibi bisey oluyo ama her gun olmuyor acaba her gun mu hissediyo sunuz?
Kilonuz az galiba kac kiloyla hamile kaldiniz?Eki Görüntüle 1776929
4,5 aylık halim
60 kilo hamile kaldım idealin 2 kilo üstündeydimKilonuz az galiba kac kiloyla hamile kaldiniz?
siz kaç kilo ile kaldınız boyunuz ne kadar dıKilonuz az galiba kac kiloyla hamile kaldiniz?
ben 68 ile hamile kaldım canm su an 4 kilo aldım boyum 165. karnım var ama önceden biraz göbeğim olduğu için ayırt edemiyorum acaba kilo aldığım için mi böyleyim yoksa bebeğimden dolayı mı diyorum. hareketleri belki de kilo aldığım için hissedemiyorumdur diye düşünüyorum. haftaya randevum var doktora sormak için sabırsızlanıyorum. bebeğimn durumunu merak ediyorumm:) sen kaç haftada bir kontrollere gidiyorsun?siz kaç kilo ile kaldınız boyunuz ne kadar dı
Vaawwwv hqyirli olsun...Eki Görüntüle 1776929
4,5 aylık halim
kızlar şimdiden bışey almayın bebeğimi kaybettim
Çok üzüldüm nasıl noldu kaç aylıktı acaba...daha önce yaşadınızmı ilk kezmi oluyo...kızlar şimdiden bışey almayın bebeğimi kaybettim
19 haftalıktı biraz stres yapmıştım doğdu bebeğim ama 22-24 haftalık falan olsa yaşarmış yaşatamayız dediler... canınızı sıkmak istemem de yinede doğuma yakın paranızı tutun parasından da değilim de insan eve gelipte alınanları görünce kötü oluyorBu üçüncü kotu haber bir gunde... 4,5 5 aylik bebeklerini kaybetmiş tanidiklar. Sebebini bulamıyorlarmış
19 haftalıktı biraz stres yapmıştım doğdu bebeğim ama 22-24 haftalık falan olsa yaşarmış yaşatamayız dediler... canınızı sıkmak istemem de yinede doğuma yakın paranızı tutun parasından da değilim de insan eve gelipte alınanları görünce kötü oluyor
saol tatlım yiyecek ekmeği yokmuş bu dünyadan ...üzülme sende hamilesin kimseyi üzmek için yazmadım kusura bakmayınçok üzüldüm allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?