• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

benim kızımda çok hareketli masallahh yaa çok guzel bi duygu babası bile elını koyduğunda hıssedio artık ilk zamanlarda ıçimde baloncuklar patlıo gibi bi his oluyordu şimdi vuruo kaçıo:KK46::anneadayı:

maşallah 18. haftada hareketli bebekler var Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın. İnşallah darısı bebişinin hareketlerini hissetmeyenlerin başına.. kilodan kaynaklı olabilir mi kızlar? kilolu hamileler geç hissediyor olabilir mi? zayıflar erken hissediyor galiba..

doktorum bana öyle demişti. zayıf bayanlar daha net hissedebiliyormuş

maşallah 18. haftada hareketli bebekler var Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın. İnşallah darısı bebişinin hareketlerini hissetmeyenlerin başına.. kilodan kaynaklı olabilir mi kızlar? kilolu hamileler geç hissediyor olabilir mi? zayıflar erken hissediyor galiba..
bilemedim ki canım. bebeğin hareketliliğinde de olabilir. bazı bebekler sakin oluyor.

Bende çok zayıfım ayrıca doktorum her muayenede bebegimin cok hareketli oldugunu söylüyor :)) Sanırım ben anlamıyorum bazen afedersiniz kasıgımda degiisk bir seyler oluyo ama bazı arkadaslar kelebek çırpıntısı gibi dedigi icin benzetemiyorum :D yok bebek degildir diyorum :)) Doktorum 20. Haftada hissedersin dedi ama madem hareketli hissetmek istiyorum bebişimi yerim onu :)))

Bende çok zayıfım ayrıca doktorum her muayenede bebegimin cok hareketli oldugunu söylüyor :)) Sanırım ben anlamıyorum bazen afedersiniz kasıgımda degiisk bir seyler oluyo ama bazı arkadaslar kelebek çırpıntısı gibi dedigi icin benzetemiyorum :KK70: yok bebek degildir diyorum :)) Doktorum 20. Haftada hissedersin dedi ama madem hareketli hissetmek istiyorum bebişimi yerim onu :)))
odur canım sen anlamıosundur. ben özellikle sırt üstü rahat bi şekjilde yatınca hissediyorum.

Bnce alakasi yok. Ben de zayıfım ama 20. Haftamda net bi sekilde hissedebildim. Cok ayakta duruyoeum gun icinde hic hissetmiyorum hala. Aksamlari hissediyorum

günaydın hepinize :)
ben geçen ay vitamin ve demire başladım iştahım çok arttı bi de 5 kilo aldım sizdede oldu mu 6 aylık hamile gibi duruyorum şimdiden canım sıkılıo bu duruma sizde durumlar nasıl??

günaydın hepinize :)
ben geçen ay vitamin ve demire başladım iştahım çok arttı bi de 5 kilo aldım sizdede oldu mu 6 aylık hamile gibi duruyorum şimdiden canım sıkılıo bu duruma sizde durumlar nasıl??
oldu canım hızlı bi kilo artışı var bendede

kızlar saç boyama hakkında ne düşünüyosunuz. doktorlarınızda bilgi aldınız mı? ben bidahaki gittiğimde sorucam boya derse boyamayı düşünüyorum. doğuma kadar idare eder:D

kızlar saç boyama hakkında ne düşünüyosunuz. doktorlarınızda bilgi aldınız mı? ben bidahaki gittiğimde sorucam boya derse boyamayı düşünüyorum. doğuma kadar idare eder:KK70:
Ben saç maskarası aldım onunla kapatıyorum beyazlarımı :) benim sadece ön kısımda beyazım vardı rimel şimdilik işimi görüyo gibi ama eğer doktorum izin verirse son ay boyamak istiyorum :D

Kızlar sizde aşerme durumu varmı ? Bende pek yok ama 2 gündür deli gibi çilekli tofita yiyorum :D ne alaka artık bilemiyorum kendimi frenleyemiyorum :))

Benimde canım sulu sulu karpuz istedi...eşim almış ama hiç hayal ettiğim gibi değildi...zaten hamilelikle ilgili değil normaldedeçok severim:))

Ya bende rüyamda erik yediğimi görüyorum 1 ay önce durduk yere canım çekmişti birisi sağolsun dondurucu dan kırmızı eksi erik verdi ben o buzlu haliyle yedim ah yemez olaydım ondan beri hep hastayım gribim toparlayamadim kendimi ne yapsam internetten mi getirtsem onlarada guvenemiyorum bide çok pahalilar

kızlar saç boyama hakkında ne düşünüyosunuz. doktorlarınızda bilgi aldınız mı? ben bidahaki gittiğimde sorucam boya derse boyamayı düşünüyorum. doğuma kadar idare eder:KK70:

günaydın bende merak ediyorum canım burada paylaşırsan doktordan sonra çok sevinirim:)

Benimde canım sulu sulu karpuz istedi...eşim almış ama hiç hayal ettiğim gibi değildi...zaten hamilelikle ilgili değil normaldedeçok severim:))
Benimde canım sulu sulu karpuz istemişti . Eşim real marketten almış acayip güzel tadı var. sulu sulu yazın alınmış gibiydi resmen . Tekrar canın isterse bilgin olsun :)

Benimde canım turşu bayılıyorum o kokusuna :KK53:

benımde canım hıc bişi çekmio :( tatlıya bayılıyorum kızın olucak ekşi yemen lazım dıolar ama bende tam tersi limonu ve tursuyu ağzıma koymadım diyebilirim

benımde canım hıc bişi çekmio :KK43: tatlıya bayılıyorum kızın olucak ekşi yemen lazım dıolar ama bende tam tersi limonu ve tursuyu ağzıma koymadım diyebilirim
olabilir ya inanma öyle şeylere canım bende tatlı yemiyorum
çok rahatsız ediyor beni kızım sonra

Back