• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Benim gayet belli mont giyince belli değil birde göğüsler aldi başıni gidiyo o_O:KK48:

kızlar neredeyse bi ay 1 kilo gidiyorsunuz bende öyle 4,5 aylık 4,5 kilo aldım
çok yemiyorum hamilelikten önce neyse aynı o ama genede alıyorum
bende çok kilo almaktan tırsıyorum açıkcası:KK17:

kızlar neredeyse bi ay 1 kilo gidiyorsunuz bende öyle 4,5 aylık 4,5 kilo aldım
çok yemiyorum hamilelikten önce neyse aynı o ama genede alıyorum
bende çok kilo almaktan tırsıyorum açıkcası:KK17:
o zaman kilon sağlıklı canım sıkma canını. ben normal yediğimden azla yediğim için endişeliyim. kaç kiloyla hamile kaldın

Göğüsler gerçekten aldı başını gidiyo :KK70: :KK70: 75 bedendi benim göğüşlerim şimdi 85 oldu süper duruyo :KK70: :KK70: :KK70:
;))) benimki icin peksüper degil canim ;/ kendimi bildim bileli küçültmek icin ugrasirdim hatta evlilik isi olmasaydi ameliyat tarihi bile almistim. Eşim şiddetle karşı cikmisti ana şimdi bebek büyüsün oyle küçült dio ;p

doğru canım. aslında öyle çok kısmıcam. ama şey düşünüyorum akşam işten eve gelince yediğim yemek bende direkt kilo yapıyor. bazı zamanlar çok hafif geçiştireyim o öğünü diyorum. tabi yoğurt, meyve ve türevleri şeylerle.
Evet olabilir aksam cok agir seyler yemek zararliymis zaten

ben 18. haftada hissetmeye başladım. Şimdiler de ise maşallah hiç durmuyor hareketli baya :nazar:

maşallah 18. haftada hareketli bebekler var Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın. İnşallah darısı bebişinin hareketlerini hissetmeyenlerin başına.. kilodan kaynaklı olabilir mi kızlar? kilolu hamileler geç hissediyor olabilir mi? zayıflar erken hissediyor galiba..

Back