maşallah 18. haftada hareketli bebekler var Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın. İnşallah darısı bebişinin hareketlerini hissetmeyenlerin başına.. kilodan kaynaklı olabilir mi kızlar? kilolu hamileler geç hissediyor olabilir mi? zayıflar erken hissediyor galiba..
bilemedim ki canım. bebeğin hareketliliğinde de olabilir. bazı bebekler sakin oluyor.maşallah 18. haftada hareketli bebekler var Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın. İnşallah darısı bebişinin hareketlerini hissetmeyenlerin başına.. kilodan kaynaklı olabilir mi kızlar? kilolu hamileler geç hissediyor olabilir mi? zayıflar erken hissediyor galiba..
odur canım sen anlamıosundur. ben özellikle sırt üstü rahat bi şekjilde yatınca hissediyorum.Bende çok zayıfım ayrıca doktorum her muayenede bebegimin cok hareketli oldugunu söylüyor :)) Sanırım ben anlamıyorum bazen afedersiniz kasıgımda degiisk bir seyler oluyo ama bazı arkadaslar kelebek çırpıntısı gibi dedigi icin benzetemiyorumyok bebek degildir diyorum :)) Doktorum 20. Haftada hissedersin dedi ama madem hareketli hissetmek istiyorum bebişimi yerim onu :)))
Bnce alakasi yok. Ben de zayıfım ama 20. Haftamda net bi sekilde hissedebildim. Cok ayakta duruyoeum gun icinde hic hissetmiyorum hala. Aksamlari hissediyorummaşallah 18. haftada hareketli bebekler var Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın. İnşallah darısı bebişinin hareketlerini hissetmeyenlerin başına.. kilodan kaynaklı olabilir mi kızlar? kilolu hamileler geç hissediyor olabilir mi? zayıflar erken hissediyor galiba..
oldu canım hızlı bi kilo artışı var bendedegünaydın hepinize :)
ben geçen ay vitamin ve demire başladım iştahım çok arttı bi de 5 kilo aldım sizdede oldu mu 6 aylık hamile gibi duruyorum şimdiden canım sıkılıo bu duruma sizde durumlar nasıl??
Ben saç maskarası aldım onunla kapatıyorum beyazlarımı :) benim sadece ön kısımda beyazım vardı rimel şimdilik işimi görüyo gibi ama eğer doktorum izin verirse son ay boyamak istiyorumkızlar saç boyama hakkında ne düşünüyosunuz. doktorlarınızda bilgi aldınız mı? ben bidahaki gittiğimde sorucam boya derse boyamayı düşünüyorum. doğuma kadar idare eder
kızlar saç boyama hakkında ne düşünüyosunuz. doktorlarınızda bilgi aldınız mı? ben bidahaki gittiğimde sorucam boya derse boyamayı düşünüyorum. doğuma kadar idare eder
Benimde canım sulu sulu karpuz istemişti . Eşim real marketten almış acayip güzel tadı var. sulu sulu yazın alınmış gibiydi resmen . Tekrar canın isterse bilgin olsun :)Benimde canım sulu sulu karpuz istedi...eşim almış ama hiç hayal ettiğim gibi değildi...zaten hamilelikle ilgili değil normaldedeçok severim:))
olabilir ya inanma öyle şeylere canım bende tatlı yemiyorumbenımde canım hıc bişi çekmiotatlıya bayılıyorum kızın olucak ekşi yemen lazım dıolar ama bende tam tersi limonu ve tursuyu ağzıma koymadım diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?