How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz anneleri

Boyum 1.68 75 kiloyla hamile kaldım. Ilk hamileligimde de 63 kiloyla hamile kalmıştım 90 kiloyla doğum yaptım. Kıyaslamak istemiyorum aslında çünkü sonuç korkunç oluyor :))

Hadi ya 30 kiloya yakın almıştın yani . Belki bende öyle olurum :D 1.65 boy 61 kilo ile hamile kalmıştım bakalım kaç oldum yarın görücez :D

Kızımda kız çok istiyodum rüyamda hep erkek görüyordum ama...bundada nasipse erkek istiyoruz tabi ama rüyamda erkek bebek görüyorum ..garip bi çelişki:)))

Kızımda kız çok istiyodum rüyamda hep erkek görüyordum ama...bundada nasipse erkek istiyoruz tabi ama rüyamda erkek bebek görüyorum ..garip bi çelişki:)))
benim eşimde rüyasında kız görmüş ilk doktor erkek olabilir demişti yok kız kızım diye seviyordu...
kızmış

Bayanlar bi arkadaşım için sorucam bu kez:) Peygamber sünneti diye bişey duydunuzmu...anne karnıydayken belli oluyormu diye soruyor...

Kızlar bugün kontrolum vardı. Ayrıntılı ultrosona da girdim. Herşey yolunda çok şükür. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 20 cm 314 gram. Bende +8 kilo ile aldım başımı gidiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?

Cok güzel darısı başımıza kalp tirnak herbiseyi gösteriyor mu resmini ve videosunu aldin mi kaca yaptirdin? Cokmu sordum ;) benimkide 1 hafta sonra insallahhhh

Cok güzel darısı başımıza kalp tirnak herbiseyi gösteriyor mu resmini ve videosunu aldin mi kaca yaptirdin? Cokmu sordum :KK66: benimkide 1 hafta sonra insallahhhh
Herşeyi çok net gösteriyor canım. Omurilik, ayak parmakları, kulaklari hepsini net bir şekilde gördük. Ben fakülte hastanesine gidiyorum. 88 tl ye yaptırdım. Resim ya da video almadım. Vermediler yani :KK64:

ya ben bu kilo konusuna çok takılıyorum. ama alıyorumda bi yandan. diyet gibi bi şey yapsam sorun olur mu acaba

ya ben bu kilo konusuna çok takılıyorum. ama alıyorumda bi yandan. diyet gibi bi şey yapsam sorun olur mu acaba
Diyet yapcaksan canan karatay diyetini uygulamaya calis. O zaman bebegin de zarar gormez. Oncelikle seker ve ekmegi hayatindan cikarmaya calis. Cunku en cok kilo yapan seyler bunlar

Diyet yapcaksan canan karatay diyetini uygulamaya calis. O zaman bebegin de zarar gormez. Oncelikle seker ve ekmegi hayatindan cikarmaya calis. Cunku en cok kilo yapan seyler bunlar
doğru canım. aslında öyle çok kısmıcam. ama şey düşünüyorum akşam işten eve gelince yediğim yemek bende direkt kilo yapıyor. bazı zamanlar çok hafif geçiştireyim o öğünü diyorum. tabi yoğurt, meyve ve türevleri şeylerle.

neyse artık. ben yinede kısmam lazım çok yiyorum:KK70::KK70: senin karnın falan belli oldu mu canm
Oldu oldu :) Bebeğim de kıpır kıpır çok hareketli :D Çok farklı bi duyguymuş annelik . Birinin bana tekme atıpta beni mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi :D :D sen hissediyo musun bebeğini ?

Oldu oldu :) Bebeğim de kıpır kıpır çok hareketli :KK70: Çok farklı bi duyguymuş annelik . Birinin bana tekme atıpta beni mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi :KK70: :KK70: sen hissediyo musun bebeğini ?
evet hissediyorum bende:) minik minik vuruyor karnıma:) ben karnımın büyüdüğünü farkediyorum ama insanlar farketmiyo:D

Back