- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Benimde montla falan farkedilmiyo ama biraz dar kıyafetler giyince belli ediyo kendinievet hissediyorum bende:) minik minik vuruyor karnıma:) ben karnımın büyüdüğünü farkediyorum ama insanlar farketmiyo
YAV SORMA BENİM zaten büyüktü iyice büyüdü.Benim gayet belli mont giyince belli değil birde göğüsler aldi başıni gidiyo
o zaman kilon sağlıklı canım sıkma canını. ben normal yediğimden azla yediğim için endişeliyim. kaç kiloyla hamile kaldınkızlar neredeyse bi ay 1 kilo gidiyorsunuz bende öyle 4,5 aylık 4,5 kilo aldım
çok yemiyorum hamilelikten önce neyse aynı o ama genede alıyorum
bende çok kilo almaktan tırsıyorum açıkcası
Göğüsler gerçekten aldı başını gidiyoBenim gayet belli mont giyince belli değil birde göğüsler aldi başıni gidiyo
Göğüsler gerçekten aldı başını gidiyo75 bedendi benim göğüşlerim şimdi 85 oldu süper duruyo
Maşallah canım. Gözün aydın. Hep böyle sağlıklı güzel haberler paylaşalım inş. Aldığın kiloda çok iyi bundan sonra bebek de alacağı için sorun değilCumartesi günü gittim doktora 4,5 kilo almışımKızım da 260 gr olmuş boyu da 25 cm
Evet olabilir aksam cok agir seyler yemek zararliymis zatendoğru canım. aslında öyle çok kısmıcam. ama şey düşünüyorum akşam işten eve gelince yediğim yemek bende direkt kilo yapıyor. bazı zamanlar çok hafif geçiştireyim o öğünü diyorum. tabi yoğurt, meyve ve türevleri şeylerle.
Benim de mont giyince hic belli olmuyo. O yuzden otobuslerde filan hic yer veren olmuyo. Hatta bnden yer isteyenler bile oluyo :)Benim gayet belli mont giyince belli değil birde göğüsler aldi başıni gidiyo
60 kilo ile canım boyum 1,68 benim sence nasılo zaman kilon sağlıklı canım sıkma canını. ben normal yediğimden azla yediğim için endişeliyim. kaç kiloyla hamile kaldın
;Benim de mont giyince hic belli olmuyo. O yuzden otobuslerde filan hic yer veren olmuyo. Hatta bnden yer isteyenler bile oluyo :)
Bn 20. Haftada tam olarak hissettimkızlaaaar 17 ve 18. haftada olanlar bebeginin hareketlerini hisseden var mı??
ben 18+1deyim hissediyorumkızlaaaar 17 ve 18. haftada olanlar bebeginin hareketlerini hisseden var mı??
Ben 18+3 ama hala hissedemiyorum yada anlamıyorum bu his nasıl bir şey :))ben 18+1deyim hissediyorum
Bağırsak hareketi gibi sanki. bazen aynı yere belirli aralıklarla vuruyor bazen farklı yerlere. canı isteyince tabi:) ben oynasın diye çok uğraştım ama beni sallamadıBen 18+3 ama hala hissedemiyorum yada anlamıyorum bu his nasıl bir şey :))
Benim kız maşallah bi ordan vuruyo bi burdan vuruyo canavar gibi bayağı hissediyorumBağırsak hareketi gibi sanki. bazen aynı yere belirli aralıklarla vuruyor bazen farklı yerlere. canı isteyince tabi:) ben oynasın diye çok uğraştım ama beni sallamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?