How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Temmuz anneleri

ben detaylı ultrosona gırdım kızlar bebeğimin beyninde ıkı tane koroid plexsus kisti çıktı doktor korkcak bişi yok kaybolur ama başka bir gözün görmesinde fayda var dedi 27 sinde kayseride perinatoloji bölüme gidicez inşallah bebeğimde bi sorun yoktur:KK61:
tatlım varsada anne karnında pek bişey yapamıyorlarmış bende adına üzüldüm ama inşallah geçer
tam tıbbi terimleri bilmediğimden bize değişik geliyor belki normaldir
bir başkasına da göster istersen canım

Kızlar bebeğinin rüyasında ne olacağını gören oluyormuş sizde rüya gördünüzmü hiç...

Merhaba kızlar son günlerde oturup kalkarken yürürkenpopomda alt tarafımda üst bacak aralarımda çok ayrı oluyor. Bugün Dr kontrolünegittim biraz gezdim filan akşam çokkötü ağrı yaptı yine eve dönerken. Sizce neden oluyoçok yorumlamaya çalışıyorum ama dayakyemişim gibi yerimden kalkarken hareket ederken çok zorlanıyorum ağrıdan

Merhaba kızlar son günlerde oturup kalkarken yürürkenpopomda alt tarafımda üst bacak aralarımda çok ayrı oluyor. Bugün Dr kontrolünegittim biraz gezdim filan akşam çokkötü ağrı yaptı yine eve dönerken. Sizce neden oluyoçok yorumlamaya çalışıyorum ama dayakyemişim gibi yerimden kalkarken hareket ederken çok zorlanıyorum ağrıdan
benide ağlatcak derecede ağrıyor
doktoruma sordum kemiklerin gevsiyor doğuma hazırlanıyorsun
aslında olan ağrıyı kat ve kat hissediyorsun dedi
evde işte fazla temizlik yapamıyorum

tatlım varsada anne karnında pek bişey yapamıyorlarmış bende adına üzüldüm ama inşallah geçer
tam tıbbi terimleri bilmediğimden bize değişik geliyor belki normaldir
bir başkasına da göster istersen canım
iki doktora gösterdim 3.ye de gdıcez ıkısı de kaybolacağını söyledi inşallah hersey normale donecek Allahın izniyle

iki doktora gösterdim 3.ye de gdıcez ıkısı de kaybolacağını söyledi inşallah hersey normale donecek Allahın izniyle
allahım yardımcın olsun canım
gönlünü ferah tut sen
annesi güçlü olsun ki bebeğide güçlü olsun:KK200:

Kalsiyum ve magnezyum eksikliginden oluyo bu agrilar. Gecen kontrolde doktora bu sikayetlerimi soyleyince kalsiyum magnezyum demir yazdi. Simdi daha iyi hissediyorum.
Beslenmene dikkat et. Ins gecer

Kızlar bugün kontrolum vardı. Ayrıntılı ultrosona da girdim. Herşey yolunda çok şükür. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 20 cm 314 gram. Bende +8 kilo ile aldım başımı gidiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?

Kızlar bugün kontrolum vardı. Ayrıntılı ultrosona da girdim. Herşey yolunda çok şükür. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 20 cm 314 gram. Bende +8 kilo ile aldım başımı gidiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Bakalım bende yarın gidicem kaç kilo almışım söylerim pazartesi günü :D

Back