- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Boyum 1.68 75 kiloyla hamile kaldım. Ilk hamileligimde de 63 kiloyla hamile kalmıştım 90 kiloyla doğum yaptım. Kıyaslamak istemiyorum aslında çünkü sonuç korkunç oluyor :))
Ikinizde sağlıklı olun inş. Sen takma benim gibiHadi ya 30 kiloya yakın almıştın yani . Belki bende öyle olurum1.65 boy 61 kilo ile hamile kalmıştım bakalım kaç oldum yarın görücez
cok sevindim canım gececek olmasına :)iki doktora gösterdim 3.ye de gdıcez ıkısı de kaybolacağını söyledi inşallah hersey normale donecek Allahın izniyle
Bende agrilar gecene kadar kullanmayi dusunuyorum. Rahatsiz eden bi agrin yoksa hergun kullanmana gerek yok bnceDoktorum bisey demedi ama eczane agrin gelince yada haftada 1 kullansanda olur demisti. Bilemedim napacagimi
benim eşimde rüyasında kız görmüş ilk doktor erkek olabilir demişti yok kız kızım diye seviyordu...Kızımda kız çok istiyodum rüyamda hep erkek görüyordum ama...bundada nasipse erkek istiyoruz tabi ama rüyamda erkek bebek görüyorum ..garip bi çelişki:)))
Kızlar bugün kontrolum vardı. Ayrıntılı ultrosona da girdim. Herşey yolunda çok şükür. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 20 cm 314 gram. Bende +8 kilo ile aldım başımı gidiyorum. Sizler kaç kilo aldınız?
Herşeyi çok net gösteriyor canım. Omurilik, ayak parmakları, kulaklari hepsini net bir şekilde gördük. Ben fakülte hastanesine gidiyorum. 88 tl ye yaptırdım. Resim ya da video almadım. Vermediler yaniCok güzel darısı başımıza kalp tirnak herbiseyi gösteriyor mu resmini ve videosunu aldin mi kaca yaptirdin? Cokmu sordumbenimkide 1 hafta sonra insallahhhh
Diyet yapcaksan canan karatay diyetini uygulamaya calis. O zaman bebegin de zarar gormez. Oncelikle seker ve ekmegi hayatindan cikarmaya calis. Cunku en cok kilo yapan seyler bunlarya ben bu kilo konusuna çok takılıyorum. ama alıyorumda bi yandan. diyet gibi bi şey yapsam sorun olur mu acaba
doğru canım. aslında öyle çok kısmıcam. ama şey düşünüyorum akşam işten eve gelince yediğim yemek bende direkt kilo yapıyor. bazı zamanlar çok hafif geçiştireyim o öğünü diyorum. tabi yoğurt, meyve ve türevleri şeylerle.Diyet yapcaksan canan karatay diyetini uygulamaya calis. O zaman bebegin de zarar gormez. Oncelikle seker ve ekmegi hayatindan cikarmaya calis. Cunku en cok kilo yapan seyler bunlar
Cumartesi günü gittim doktora 4,5 kilo almışımIkinizde sağlıklı olun inş. Sen takma benim gibi
maşallah ya. büyüyolar valla:) doktor kilon hakkında bi şey dedi mi. ben 4 kilo aldım hızlı gidiyosun dediCumartesi günü gittim doktora 4,5 kilo almışımKızım da 260 gr olmuş boyu da 25 cm
Yok bişey demedi gayet normalsin dedi hattamaşallah ya. büyüyolar valla:) doktor kilon hakkında bi şey dedi mi. ben 4 kilo aldım hızlı gidiyosun dedi
ya senle kilomuz boyumuz haftamız herşeyimiz aynı nerdeyse:) bizim doktor pinpirikli galibaYok bişey demedi gayet normalsin dedi hatta
Çok yiyorum falan dediysen belki ondan hızlı gidiyorsun demiş olabilir bilemedim şimdiya senle kilomuz boyumuz haftamız herşeyimiz aynı nerdeyse:) bizim doktor pinpirikli galiba
neyse artık. ben yinede kısmam lazım çok yiyorumÇok yiyorum falan dediysen belki ondan hızlı gidiyorsun demiş olabilir bilemedim şimdi
Oldu oldu :) Bebeğim de kıpır kıpır çok hareketlineyse artık. ben yinede kısmam lazım çok yiyorumsenin karnın falan belli oldu mu canm
evet hissediyorum bende:) minik minik vuruyor karnıma:) ben karnımın büyüdüğünü farkediyorum ama insanlar farketmiyoOldu oldu :) Bebeğim de kıpır kıpır çok hareketliÇok farklı bi duyguymuş annelik . Birinin bana tekme atıpta beni mutlu edeceği hiç aklıma gelmezdi sen hissediyo musun bebeğini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?