Temmuz anneleri

Mrb kızlar. Bebegimin cinsiyetini öğrendim. Bir oğlum daha olacak Allah nasip ederse.
Bu arada test yaptırmak istemiyorsanız doktorunuza söyleyin. Ben üçlü test istemiyorum dedim ama doktorum sadece kan vereceksin dedi ısrar etti. Benim doktorum gibi ısrarcı olmaz inş Sizinkiler

Merhaba kızlar,
Ben de 13+3 haftalık hamileyim, biz tek yumurta ikizi bekliyoruz. Cinsiyetleri ikili test için girdiğim 4D ultrasonda belli oldu, doktorumuz erkek dedi. Ben 6 haftaya kadar hiç şüphelenmedim adetlerim önceden de geciktiği ve belirtiler de adet öncesi semptomlara yakın olduğu için hamile olabileceğime ihtimal vermedim.
Karnım epey belirginleşti, fakat henüz hiç kilo almadım. Sizler nasılsınız, kilo almaya başlayan varmı?

Ben de ikili test yaptırmayacaktım ama eşim çok ısrar ettiği için yaptırdım. Ben evlatlarımı (ikizler) aldıramazdım, bilmemeyi içimi temiz tutmayı istedim. Geçenlerde Evim Şahane programında Down sendromlu Burcuyu izledim, ve ailesi onu melek gibi görüyor. O kadar seviliyor ki ve o kadar sevgi dolu ki, ailesi aynen şunu söyledi "Allah yukarıdan baktı ve ben bu meleği hangi aileye göndereyim dedi ve bizi buna layık gördü". Allah korusun evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza aldıktan sonra hastalansalar, başlarına bir şey gelse atacak mıyız başımızdan? Bazen sağlıklı evlat büyüyor hayırsız bir insan oluyor, başlarından atıyorlar mı? Down sendromlular hasta değiller ki üstelik sadece farklılar.

kızlar bide benim bebiş şuan 13+3 olması lazım ama ultrasonda 12+6 görünüyo 4 gün geriden geliyo gelişiminde bi problem yok ama insan yinede tedirgin oluyo aklıma sadece geç döllenmiştir diye geliyo. Aynı durumu yaşıyan varmı

kızlar bide benim bebiş şuan 13+3 olması lazım ama ultrasonda 12+6 görünüyo 4 gün geriden geliyo gelişiminde bi problem yok ama insan yinede tedirgin oluyo aklıma sadece geç döllenmiştir diye geliyo. Aynı durumu yaşıyan varmı
banada doktor küçük gözüküyo dedi. ultrasoda 4 gün küçük çıkıyor. geç döllenmedir dedi.

Mrb kızlar. Bebegimin cinsiyetini öğrendim. Bir oğlum daha olacak Allah nasip ederse.
Bu arada test yaptırmak istemiyorsanız doktorunuza söyleyin. Ben üçlü test istemiyorum dedim ama doktorum sadece kan vereceksin dedi ısrar etti. Benim doktorum gibi ısrarcı olmaz inş Sizinkiler
hayırlı olsun:) darısı başımıza artık:)

Kizlar sag bacağım sag kalca kemiğim agrio. Adim attirmio resmen. Dinlenince gecio. Sizde de böyle oluyormu?

ayakta çok mu kalıyosun canım? benımde arada kasıklarıma ve karnıma ağrı girio rahim genişlio diolar ama yine de yolunda gtmeyen bişiler mi var die kaygılanıyorum:(

ayakta çok mu kalıyosun canım? benımde arada kasıklarıma ve karnıma ağrı girio rahim genişlio diolar ama yine de yolunda gtmeyen bişiler mi var die kaygılanıyorum:KK43:

Mümkün olduğunca oturuyorum isyerinde ama malum yürüyüşlerde cok oluo bazen. Magnezyum eksikligi diolar bu kasilmalara. Yarin birde doktora soracam

kızlarr 13. haftadayım doktor sizlere hangi ilaçları yazdı. bana demir ve vitamin ilacı verdi szlere de verdiler mi? ilaç kullanıyor musunuz?

Sanırım banada birak der cunku onun hükmü kalmadi artik bu haftalarda.

Cnm banada ilk başlarda üç gün geç döllenme demişlerdi 8. Haftaya kadar öyleydi sonraki gittiğimde iki gün ileri söylediler. Hani geç döllenme olmuştu. Boşverin bunları sağlıklı olsunda maşallah. Çocuklar bazen yavaş bazen hızlı büyürler. Ee karnımızdaki bebişlerde öyle. İçiniz rahat olsun.

Benim ebe arkadaşım var. Kendi oğluda hamileliğin sonlarına kadar başı küçükmüş. Önce vücudu sonra başı büyümüş. Dediki herkesin gelişim şekli farklı olabilir . Evet doğru hepsi aynı fabrikadan çıkma değil yaa

Kizlar nub çıkıntısı diye bisey varmis duydunuzmu? ;) cinsiyet tahmini icin ;) ona göre benimki kiz görünüyor. Eglencesine baktim yarin bakalım ne kadar dogru cikacak ;)

Back