Temmuz anneleri

Kızlar benim bi sorum olacak. bugün kasıklarımda yırtılma gibi bi aı hissediyorum. özellikle hapşırdıgımda güldüğümde yani vücudumu zorladığımda. sizce neden

Kızlar benim bi sorum olacak. bugün kasıklarımda yırtılma gibi bi aı hissediyorum. özellikle hapşırdıgımda güldüğümde yani vücudumu zorladığımda. sizce neden

Bu batma geçen hafta bende de olmuştu. Dayanılmayacak gibi ağrılar olmadığı sürece normal bunlar bence. Kendimizi çok dinleyip kafaya takmamak lazım :) Birşey olmaz Allahın izniyle

kızlar neler yiyorsunuz?
süt
ceviz
kuru üzüm
yeşillik yemeye çalışıyorum ben Peki sizler?

kızlar neler yiyorsunuz?
süt
ceviz
kuru üzüm
yeşillik yemeye çalışıyorum ben Peki sizler?

Benim midem kötü o yüzden sütü içemiyorum pek. Yoğurt yiyorum. İşyerinde badem atıştırıyorum. Semiz otuna taktım fena halde. Rahatsız etmiyor o yüzden hergün yiyorum. Fazlasının da zararı olur mu bilmiyorum. Akşamları meyve yiyorum onda da muz midemi bulandırıyor. Mandalina, ayva, elma falan yiyorum. Akşamları yemek yiyemiyorum. Pek düzenim yok anlayacağın :)

bende kusma bulantı falan yok pek, ama yemek yediğim zaman şişkinlik hissediyoum o kadar.

Benim canım hiç bir yemek istemiyor :( ceviz, badem, kuru üzümü bile zorla yiyorum

o yırtılma gibi bi his bende de var sanki içimde bişi kopuyormus gibi:( cumartesi kontrolum var sorucam doktora

Benim canım hiç bir yemek istemiyor :KK43: ceviz, badem, kuru üzümü bile zorla yiyorum

bende cok hafif seyler yıyebılıyorum yaglı, kırmızı et beyaz et ağzıma bile koyamıyorum :( omega 3 kullanan var mı peki aranızda?

Ben de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)
Benim tek belirtim gaz :) ve gazimi icimde tutamamak :))
Ayni durumdayim hic belirti yok gazda azaldi sadece uyku hali var. Kalp atisini duyduk çok şükür

Herkese merhaba bende araniza katiliyorum 2014 kasim annelerinden. 1 yasinda bir kizim var 2.ye hamile oldugumu ogrendim cok sukur. Kizimi 2 sene bekledik bunda 1 kere geri cekilme yontemiyle hamile kaldim hala soktayim. Bugun 5+4um ultrasonda keseyi ve yolk kesesini gordum cok sukur. Insallah bebegide gorurum. Beklenen dogum tarihide 30 temmuz. Rabbim hepimize saglikli dogumlar hamilelikler nasip etsin insallah.
Geri cekilme yöntemi ne demek nasılbisiy?

Aranizda lazer epilasyon yaptiran var mi? Bu donemde sakincali olur mu?

Ben geçen sene gitmiştim epilasyona . Bence hamilelik döneminde lazer epilasyon yaptırma . İster istemez çıkardığı ışınlardan etkilenir diye düşünüyorum .

Selamlar herkse bende araniza yeni geldim 6+4 u devirdik an itibariyle temmuz annelerindenim insaallah beklenen kavusma ise 26 temmuz diyor tahmini ama bakalim ne gosterecek rabbim bizlere

Herkese iyi geceler arkadaşlar :KK68::KK68::KK68: bu hafta sonuna kadar bizde ins. Kalp atislarini duayacagiz dualarinizi eksik etmeyin lütfen bak

Back