- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben İstanbul
Amin. Gönlümden de öyle geçiyor. Kız gibi hissediyorum ama çok istediğim için de olabilir diyorum.Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah :)
Bir oğlun varsa inşallah bu sefer kız olur iki duyguyu da yaşarsın :)
Ben de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)
Benim tek belirtim gaz :) ve gazimi icimde tutamamak :))
Ben pantolonlarin dugme yerine paket lastigi takarak kullaniyorum. Bi sure idare eder boyle. Siz de deneyin :)Hadi hayırlı olsun :) Bende de çok gaz var ya karnım şişiyo pantolonlarım olmuyo :)
Senin de gözün aydın canım. Hep güzel güzel haberlerimiz olsun böyle :)Ben de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)
Benim tek belirtim gaz :) ve gazimi icimde tutamamak :))
Ben pantolonlarin dugme yerine paket lastigi takarak kullaniyorum. Bi sure idare eder boyle. Siz de deneyin :)
Gözün aydın :)bizde kalp atışlarını duyduk pazartesi günü:)) çok farklı bi duygu:)
Dugme deliginden sokup iki yandan dugmeye geciriyorum. Lastikli pantolon gibi oluyo :)) zaten ustune tunik giydigim icin o kisim gozukmuyo disardan duz duruyoNasıl yapıyosun paket lastiğini anlamadım
Dugme deliginden sokup iki yandan dugmeye geciriyorum. Lastikli pantolon gibi oluyo :)) zaten ustune tunik giydigim icin o kisim gozukmuyo disardan duz duruyo