• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri

Bu arada mesleğim sigortacılık . Sigorta şirketinin hukuk departmanında çalışıyorum :) Hergün 1 saat yolculuk yapıyorum işime gelmek için veya evime dönmek için :)

Maşallah. Ömür boyu mutlu,huzurlu bir ailen olur inş.
Ben de 32 yaşındayım. Karta kaçıyorum biraz galiba :KK70:
8 yıllık evliyim. 5,5 yaşında bir oğlum var. Bir kardeşi olsun istedik. Tam özgürlüğe alışmışken tekrar kalkıştık bu işe. Allahım hayırlısıyla sağlıkla alalım inş. hepimiz çocuklarımızı kucağımıza da herşeyi göze aldım zaten

Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah :)

Bir oğlun varsa inşallah bu sefer kız olur iki duyguyu da yaşarsın :)

Ben de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)
Benim tek belirtim gaz :) ve gazimi icimde tutamamak :))

Ben de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)

Hadi hayırlı olsun :) Bende de çok gaz var ya karnım şişiyo pantolonlarım olmuyo :)

Senin de gözün aydın canım. Hep güzel güzel haberlerimiz olsun böyle :)
Gaz ve buna bağlı şişkinlik bende de var. Birkaç haftaya geçer.

Ben bu hafta ilk hamileliğimde kullandığım pantolonları çıkardım. Lastik falan kopar artık. Zaten hali hazırda göbek de mevcut :KK70::KK70:

Back