- 10 Kasım 2015
- 191
- 82
- 13
Ben İstanbul
Amin. Gönlümden de öyle geçiyor. Kız gibi hissediyorum ama çok istediğim için de olabilir diyorum.Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah :)
Bir oğlun varsa inşallah bu sefer kız olur iki duyguyu da yaşarsın :)
Ben de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)
Benim tek belirtim gaz :) ve gazimi icimde tutamamak :))
Ben pantolonlarin dugme yerine paket lastigi takarak kullaniyorum. Bi sure idare eder boyle. Siz de deneyin :)Hadi hayırlı olsun :) Bende de çok gaz var ya karnım şişiyo pantolonlarım olmuyo :)
Senin de gözün aydın canım. Hep güzel güzel haberlerimiz olsun böyle :)Ben de kalp atislarini duydum cok sukur. Benim de nerdeyse hicbir belirtim yok. Iyice korkmaya baslamistim. Ama doktor bebek iyi dedi rahatladim. :)
Benim tek belirtim gaz :) ve gazimi icimde tutamamak :))
Ben pantolonlarin dugme yerine paket lastigi takarak kullaniyorum. Bi sure idare eder boyle. Siz de deneyin :)
Gözün aydın :)bizde kalp atışlarını duyduk pazartesi günü:)) çok farklı bi duygu:)
Dugme deliginden sokup iki yandan dugmeye geciriyorum. Lastikli pantolon gibi oluyo :)) zaten ustune tunik giydigim icin o kisim gozukmuyo disardan duz duruyoNasıl yapıyosun paket lastiğini anlamadım
Dugme deliginden sokup iki yandan dugmeye geciriyorum. Lastikli pantolon gibi oluyo :)) zaten ustune tunik giydigim icin o kisim gozukmuyo disardan duz duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?