- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:sm_cool::sm_cool:hafsaa kız seninle aynı günlerde degilmiydi kontolümüz neden bugün gidiyon bacım sen :uhm:
benim normal doğum tarihim 24 temmuz
tatlım normal doğum imkanın varsa normalden şaşma sezeryan olan bir insan bir nevi yarım insan gibi oluyor herşeyin doğalı iyidir cnm inşallah kızışını kucağına almayı nasip etsin rabbim.anaa benimde 24 temmuz demişti drum.sezeryan olunca 15 gün önemi geliyyooo.
bendemi sezercik yapsam acabaaa.:roflol::roflol::roflol:
benim kızım eğer miadında doğarsa 24 temmuz bizim evlilik yıldönümümüzzz:teytey::teytey::teytey:Şeniz
ama sürekli değiştiriyodu en son 22 temmuzda kaldık bakalım hadi hayırlısı.
cnm benimki erken doğum oldu preeklampsi nedeniyle bebeğin beslenmesi duruyormuş o sebeple kızışım küvözde sağlığı çok iyi maşallah darısı sizlere inşallah rabbim kısmet etsin.dogum yapan arkadaslar allah saglikla buyutmek nasip etsin\
ama coook sasirdim gunleriniz neden bu kadar oynadiki,yani sizin bebisler erken dogummu oluyor yoksda yanlis hesapmi,bayagadir girmiyorum kacirdim galiba hikayelerinizi,sevgiler
hafsa'cım sen bu gece uyuyamadın mı hiç...ben de, nette girmedim, yatağın içinde kıvranıp durdum(onu da yapabildiğim kadarı ile:) bu kocaman göbüşle...
cnm benimki erken doğum oldu preeklampsi nedeniyle bebeğin beslenmesi duruyormuş o sebeple kızışım küvözde sağlığı çok iyi maşallah darısı sizlere inşallah rabbim kısmet etsin.