Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perihan bence ikinci isim olarak ayse koy ..ilk isim kendi istedigin olsun ikincisi ayse ... sizde hem bebisinize ilk ismiyle seslenirsiniz olur biter aaaaaa amma taktin kafana canim benim bu kadar büyütme.. perihan ayse koy gitsin :roflol:roflol:
allahim yarabbim
kiz sana ne diyem emi
beni guldurdun allah da seni guldursun sırnaşık şey
aman ya ne bilim gel de takma kafaya iste ne bicim kafam varsa geleni gideni takio manyak kafa :uhm:kafamçokkarıştı
aynı şekilde doğum yapmadan bende öyleydim sanki günler geçmek bilmiyordu ama kızım benden dahada sabırsızmış ablasıAllah analı babalı büyütsün cnm , gözün aydın bir an önce bebişini kucaklarsın inş.. aayyy çok heyecanlandım walla ben sanki hiç doğurmıyacak gibiyim daha çok var deyip duruyorum .. hiç belli olmuyor :1ninca:
teşekkürler canım sagolarzu elacım çok hoş çıkmışsınız resimlerde allah mutluluğunuzu bozmasın canım...
arzu elacım bende baktım canım resimlerine...
oğluşunda pek tatlıymış maşallah...
şimdi birde kızın olacak ne güzel...
benimde 2.bebişim kız olur inşallah.bugün kocişimle BATUHAN'ım daha doğmadan kızımıza isim bile koyduk.önceden rahmetli annesinin ismini istiyordu,şimdi vazgeçmiş olacakki,hiçmi hiç bahsetmedi...
ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN,MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN CANIMCIM
bu arada çok sempatiksin...a.sa.s
kızlar bizimki de belli oldu bugün
1 temmuz sabahı ece nazım geliyo sezetanla olcak şimdi 37 haftalıız tam 38+5 de doğacak işallah...