Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bizimki de belli oldu bugün
1 temmuz sabahı ece nazım geliyo sezetanla olcak şimdi 37 haftalıız tam 38+5 de doğacak işallah...
sağol cnm teşekkür ederim bu arada fındıkların çok tatlı benim kızışımında gıdışı var ablası ufak amaTulosh canim hayirli ugurlu olsun en kisa zamanda kizinii eve cikarirsin insallah kilosu dusuk dogan bebekelr cabuk gelisyor benim findik kurtlarim yavas yavas gidik yapamaya bile basladi.
allah hepinizi bira avazda kurtarsın inşallah sağol cnm teşekürler.tulos gözün aydın yeni okudum ay heyecanlandım sıra bizede geliyor yavaş yavaş sanırım:dance:
sağol cnm darısı hepinize inşallah doğuma girerken tüm anne olacaklara dua ettim çünkü duaların en kabul olduğu anmış sizlerde benim kızışıma dua edin ablası.tülosh tebrik ederim canım süper bir haber bu iyice heyecanlandırıyorsunuz diğer temmuz annelerini böyle okudukça :))))
Allah analı babalı büyütsün canım tekrar tebrikler :)
hayırlı olsun cnm rabim evladını kucağına alamayı nasip etsin inşallah.kızlar bizimki de belli oldu bugün
1 temmuz sabahı ece nazım geliyo sezetanla olcak şimdi 37 haftalıız tam 38+5 de doğacak işallah...