Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuz anneleri haydi bir liste yapalım ne dersiniz ?
evet cnm göbiş sayfasına istinaden yazdım gelinciğe ama seninde profil sayfandaki resimlerden biliyorum aile saadetinizi Allah bozmasın aile genişliyor maşallah..biz de daha çekirdek aile olcaz Allah izin verirse...:1hug::1hug::1hug:
arzu elacım bende baktım canım resimlerine... oğluşunda pek tatlıymış maşallah... şimdi birde kızın olacak ne güzel... benimde 2.bebişim kız olur inşallah.bugün kocişimle BATUHAN'ım daha doğmadan kızımıza isim bile koyduk.önceden rahmetli annesinin ismini istiyordu,şimdi vazgeçmiş olacakki,hiçmi hiç bahsetmedi... ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN,MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN CANIMCIM bu arada çok sempatiksin...a.sa.s
benim dogumum 5 temmuzda olcaktı ama bugün doktorla sezeryana karar verdik.yani 28 haziran sabah yedi de inşallah kavuşucam oüluma...cok arip bi duygu tam 2 hafta kaldı.herseyi aldık ama hep bişeyler eksik gibi.şimdiden acayip heyecanlandım o gece nası yatcam bilmiyorum artık...
merhaba arkadaşlar ben tülosh daha 44 günüm olmasına rağmen kızım ebrar gül acele etti ve doğum yaptım yavruma kavuştum rabbim sizlerde nasip etsin inşallah sezeryan doğum yaptım bir hafta önce ben çok iyiyim kızışımda ama küvözde erken doğum olduğu için 1kilo 330gr doğudu bebeğim ama sağlık durumu çok iyi maşallah
merhaba arkadaşlar ben tülosh daha 44 günüm olmasına rağmen kızım ebrar gül acele etti ve doğum yaptım yavruma kavuştum rabbim sizlerde nasip etsin inşallah sezeryan doğum yaptım bir hafta önce ben çok iyiyim kızışımda ama küvözde erken doğum olduğu için 1kilo 330gr doğudu bebeğim ama sağlık durumu çok iyi maşallah
canım benimmm yaa nasıl oldu bu.geçmiş olsun.yavrunuzda tez zamande evinize gelir inşaallah.ama bi sorunmu vardı bu kadar acele etti prenses.çoookk geçmiş olsun tekrar.ayrıntıları bekliyoruzz.a.s.a.s.a.s. tüloşcum yazını diğer arkadaşlarda farketsin diye üzerine yazmadım.her işte vardır bi hayır.geçmiş olsun tekrarr...allah onu size bağışlamış tabii senide yavruna mutluluklar dilerim size
erken doğumun sebebide preeklampsi eğer alınmasaydı bebeğimi kaybedebilirmişim ama allaha şükürler olsun ki erken teşhis ettiler bebeğimin beslenmesi duruyormuş neredeyse acil doğum yapmak zorunda kaldım bu arada arkadaşlar türkiye hastanesinde doğum yaptım ve çok memnun kaldım özel hastane olmasına rağmen küvöz masrafını ssk yüzdeyüz karşılıyo haberiniz olsun ihtiyacınız olursa.
canım normalde her hamile bayanda 26cı haftaya kadar normalmiş plesentaya giden sol damar tıkanıklığı ama 26cı hafta sonunda açılması gerekiyormuş oysa benim sağ damarımda tıkanmış bebeğin beslenmesi yavaşladı
kendi haftasından 2hafta düşük kilolu oldu ama sağlık durumu çok iyi maşallah sütümü sağıp götürüyorum beslenmeye geçildi duallarınızı bekliyorum arkadaşlar.
cnm hem geçmiş olsun hem gözün aydın diyeyim ....sağlığınızın ii olmasına çook sevindim.Allah analı babalı büyütsün...tam olarak hangi gün kaç haftalıkken doğdu?