Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuz anneleri haydi bir liste yapalım ne dersiniz ?
ooooooooo kızlar bugünn liste çifter çifter...:dance::dance: u2rem bizde senden bahsediyodukk...:1rolleyes: iyi insan lafın üzerine gelirmiş...:dilcikar:
birileri beni mi andı bakimmmm:teselli::teselli::teselli:...ne doğurması kızlar yaa:dilcikar:...ah keşkejeyyarjeyyarjeyyardün evde genel temizlik yapıldı ...kaynanam ve bir kadın getirmiş tüm evin temizliğini hallettiler...günlük işleri hallediyordum da camlar falan silindi...ben de onlar çalışırken nete girmeyeyim dedim ayıp olur...:asigim: srose canım güzel bir isim Burak...hadi gözün aydın sonunda sen de buldun bebeğinin ismini sanırım Sabri de kayınpederin ismi oluyor:dilcikar: gelincik eşinle pek bi yakışmışsınız
birileri beni mi andı bakimmmm...ne doğurması kızlar yaa:dilcikar:...ah keşke dün evde genel temizlik yapıldı ...kaynanam ve bir kadın getirmiş tüm evin temizliğini hallettiler...günlük işleri hallediyordum da camlar falan silindi...ben de onlar çalışırken nete girmeyeyim dedim ayıp olur... srose canım güzel bir isim Burak...hadi gözün aydın sonunda sen de buldun bebeğinin ismini sanırım Sabri de kayınpederin ismi oluyor:dilcikar: gelincik eşinle pek bi yakışmışsınız
birileri beni mi andı bakimmmm:teselli::teselli::teselli:...ne doğurması kızlar yaa:dilcikar:...ah keşkejeyyarjeyyarjeyyardün evde genel temizlik yapıldı ...kaynanam ve bir kadın getirmiş tüm evin temizliğini hallettiler...günlük işleri hallediyordum da camlar falan silindi...ben de onlar çalışırken nete girmeyeyim dedim ayıp olur...:asigim: srose canım güzel bir isim Burak...hadi gözün aydın sonunda sen de buldun bebeğinin ismini sanırım Sabri de kayınpederin ismi oluyor:dilcikar: gelincik eşinle pek bi yakışmışsınız
vallahi çookk ii oldu bu temizlikte gelsin gari kızcem dimi 3 hafta sonrası için aynı temiz ortamı ona garanti edemem.:roflol::roflol::roflol::roflol:...
evet cnm göbiş sayfasına istinaden yazdım gelinciğe ama seninde profil sayfandaki resimlerden biliyorum aile saadetinizi Allah bozmasın aile genişliyor maşallah..biz de daha çekirdek aile olcaz Allah izin verirse...:1hug::1hug::1hug: