- 14 Mart 2008
- 1.898
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aleyna geçmiş olsun. hamilelik ilerledikçe ağrılar sızılar başlıyo. bundan sonra biraz zorlanıcaz gibime geliyo. ama olsun az bi zamanımız kaldı..
aleynacım gecenlerde aynı durumu ben yaşadım cok zor bişi sadece bir tarafta baskı hissettim canım cok yandı dışardaydım oturdum bir yere kaldım sürekli bir gelip bir gidiyordu agrı ay dogumda napıcaz biz yaaa allah yardımcımız olsun valla
Aleynacım çok geçmiş olsun canım... Bundan sonra günlerimiz oflarla, oylarla geçecek.. Ama olsun bebişlerimiz için herşeye değer
sağol canım benim.daha büyük sorunlarla karşılaşmayız inşallah.Allah hakkımızda hayırlısını versin.artık çoğu bitti,gerçekten azı kaldı.ayerbacım çoook geçmiş olsun hayırlısıyla 8 hafta daha geçseydi ii olcak 36.haftadan sonra bebekler doğsa bile rahatlıkla yaşayabilirlermiş...Rabbim herşeyin hayırlısını versin
sağol canım benim şimdilik iyiyim.ama çok keyifsizim.canım hiç bişey yapmak istemiyo.erkenden hastanelerle tanışmışız.ama yatmakda ayrı bi kötüdür.Allah yaşatmasın bir daha.bundan sonra inşallah herşey yolunda gider...canimgecmis olsun :çok üzgünüm: ben 15 nci haftada öyleydim seni cok ii anliyorum .. hastaneye bile yatirdilar ..
su anda iyimisin peki? gectimi?
gecmis olsun alleyna
bunlar normal ben cogu zaman cekiyorum ama oglumda bu kadar sancili degildi hamileligim
sadece sekiz bucuk aylik oldugu zaman baslamisti agrilarim
tabi ara ara onceleri de oluyordu ama bunun gibi degil her neyse
her dogum hamilelik farkliymis iste
bende cok cekiyorum agrilari bu aralar
cok agirlastim gecen magazaya gittim esimle oglumla kuzenin dogum gunu icin pantul bakiyorduk
birden agri girdi bi yere yati verdim sanki iki buklum oldum karnim tas gibi oldu sanci basladi gene allah dedim yandim anam diye
birden kadinin biri ordan gecince bana bakti esimi cagirdi sonra az duzeldim gecti kadin sag olsun vallaha esim benden az onde gidiyordu oglumuzla gormedi beni sonra kadina tsk ettik gittik
ama var ya
disarida olurken agrilar kotu oluyor hele cok yurudum zaman yada yoruldugum zaman
karnim cekiliyor boyle tas gibi oluyor sert sert
bunlar normal artik zaten ne kalmis sunun surasinda dayancaz artik
alleyna çoook geçmiş olsun ya benimde bi kaç gündür sol kasığımda inanılmaz bi kasılma vardı resmen uyuştum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yattım geçmedi sonra çivi çiviyi söker mantığıyla zorla hareket ettim şimdi geçti ama ne garip bi duyguydu acayip ağrıdı
millet de hemen erken doğum olabilir demeye başladı töbe töbe...
:sm_confused:Bende ayni sancilardan muzdarip im arkadaslar . Doktora gittim sanci makinesine bagladi sanci cikmiyor ama rahatta birakmiyor iki dogum yaptim böyle oldugunu hatirlamiyorum.a.s.Hayirlisiyla insallah hepimiz günümüzde ve saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza aliriz.Hepinize büyük gecmis olsun kizlar.a.s.
alleyna gecmis olsun canim .. sana bi baslikta nerede yasiyosun die sormustum ama nerde oldugunu bulamadim sen bana yaziver ..
amma merakliyim:)))
icimde kalir valla :))
selam.kızlar benim bu haftaki kontrolümde doğum tarihim 19 dan 12 temmuza düştü daha önce böyle şeyler duyduğum için paniklemedim doktorada sormadım tahminim usg bebeğin gelişimine göre öyle hesapladı.sizdede doğum tarihi değişen varmı.