Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy
maaşalah kızlar ne cok olmus bu lıste temmuz annelerı ekımde ıı calışmışlar valla:)
Semras anacım maşallah sende de ne sabır varmış yaw ben olsam şimdiye kadar kaç kere giderdim hem kendi doktoruma randevu tarihini beklemezdim herhalde o da olmadı başka doktorada giderdim gibi geliyo birascık sabırsızımda ayıptır sölemesi ama neyse bekledin bu kadar nasılsa gösterir p.tesi. Ama bana bıdışım ve meralin aksine erkekmiş gibi geliyor senin bebeğin. evet geç gösteren bi bebek ama ne bilim içimden öle geçiyo işte hayırlısı olsunda. Bizde baya bi meraklandık senle beraber haberini bekliyoruz canımm.....
Ayy Kizlar Zaman Geçmiyoo Doktorla Saat 5:30 Da Randevum Var çok Heyecanliyim Ya.özledim Oğluşumu
selammmmma.s.
kısmetse benım dogum 24 temmuz gorunuyor.tabı ıkızler acelecı olmazlarsa
kızım ve oglum olacak
.INSALLAH vaktınde ve zamanında dunyaya gelırler.
Ayy Kizlar Zaman Geçmiyoo Doktorla Saat 5:30 Da Randevum Var çok Heyecanliyim Ya.özledim Oğluşumu
stress yapma canım bak az kalmış ama şu ayda bir çağırıyorlar ya banada çok uzun geliyor hadi bakalım ne kaldı şurada 17:30!a annesi dün dedim eşime karnımızda bir pencere olsa açsak baksak sonra gene kapatsak ne güzel olurdu benim pencere hep açık kalırdı herhalde :roflol:
slm kızlar
geçen haftadan beri acayip ağrılarım var.acillere taşındık sürekli.
Allah'a şükür hala temmuz annesiyim.bebişimi çok özlüyorum ama çok korktum doğuracam diye.hem daha erken diye,hemde doğum korkusu işte...
bide ağrılar geçti derken mide bulantısı başladı.inanmazsınız 2 gün boyunca hiç bir şey yiyemedim,içim almadı.ama açlıktanda ölcem sandım.sadece sıvı şeyler içebildim.ama midem onları bile kabul etmedi,söylemesi ayıp hep çıkardım.aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allah kimseye yaşatmasın böyle sorunlar.
ve Allah hepimizi sağlıklı,sıhatli,eli ayağı düzgün bebişlere gününde kavuşturur inşallah...
sağol canım inşallah hiç birimiz yaşamayız böyle sorunlar...geçmıs olsun canım ya ınşallah yasamazsın bı daha
selam arkadaşlar ya bende 6 ay 1 haftalığım ama doktorum 19 temmuz- 9 ağustosta geliceğini söyledi kızımızın ama kesin bi günü belli değil kesin bi tarih nasıl verebiliyorsunuz siz doktormu söylüyor size ?
selam arkadaşlar ya bende 6 ay 1 haftalığım ama doktorum 19 temmuz- 9 ağustosta geliceğini söyledi kızımızın ama kesin bi günü belli değil kesin bi tarih nasıl verebiliyorsunuz siz doktormu söylüyor size ?
slm kızlar
geçen haftadan beri acayip ağrılarım var.acillere taşındık sürekli.
Allah'a şükür hala temmuz annesiyim.bebişimi çok özlüyorum ama çok korktum doğuracam diye.hem daha erken diye,hemde doğum korkusu işte...
bide ağrılar geçti derken mide bulantısı başladı.inanmazsınız 2 gün boyunca hiç bir şey yiyemedim,içim almadı.ama açlıktanda ölcem sandım.sadece sıvı şeyler içebildim.ama midem onları bile kabul etmedi,söylemesi ayıp hep çıkardım.aklıma geldikçe kötü oluyorum.Allah kimseye yaşatmasın böyle sorunlar.
ve Allah hepimizi sağlıklı,sıhatli,eli ayağı düzgün bebişlere gününde kavuşturur inşallah...[/QU
çok geçmiş olsun canım doğum için de şunu söylemek istiyorum inşallah tüm anne adayları zamanında bebeklerimize kavuşuruz....her ne kadar bebebklerimize kavuşmak için heyecanlansakta.
canım aslında çok sabırsız biriyimdir buda bana biraz ders oldu aslında ondan üstüne gitmiyorum çünkü aralarda hep gittik doktora yok görünmüyor bende dedim bekleyelim artık vardır bundada bir hikmet dedik ve 6 ayı devirdik banada ilk hamile kaldığımda hep erkek gibi geliyordu şimdide kız gibi geliyor bu kadar gecikince hadi hayırlısı bakalım az kaldı canım sende maşallah 30 haftaya gelmişsin :1shok:bu arada şaka maka