Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar siz yine bir cinsiyet ögrenmisiniz icinizde süphe olmasin bence.Ben nerdeyse doguracagim hala ögrenemedim ,sabah kalkiyorum erkek aksam oluya hayir kiz diyorum cok zormus ,cinsiyeti gec ögrenmek insanin piskolojisini bozuyor.Neyse 08.05de randevum var insallah söyleyecek, UMUDUM ÖYLE KISMET
benim kizin ismi ayse olcak da annem insallah bi sey demez yani demez de genede ici kirilmasin insallah
oglumun ismi babamin ismi yani esim kendi koydu benim babamin ismi bende istiyorum esim sevinsin onun anasinin ismi olsun ay allahim ne zormus yahu????
kırılmaz canım niye kırılsınki bi eşinin tarafından bide senin tarafından koymuş oluyosunuz..
kayınvalidesinin ismini koyanıda ilk defa görüyorum kızz..lülülülülülü
ama ben olsam koymam şahsen kaynanamın isminiiiii:dilcikar:
22 temmuzda tek kız annesi benim diğerleri erkek...ne tuhaf...acaba benimkidemi erkek diye şüphede kaldım .............. fisfisfisCADIARZUyerimseniben:1rolleyes:
Arkadaslar lütfen bana yardımcı olun. Çok kötü bir şekilde midem yanıyor. Ne yersem yiyeyim arkasından başlıyor. Boğazıma acı acı sular geliyor. Dayanamıyorum . Doktorum gaviskon şurup verdi. Bir işe yaramadı. gazoz iç leblebi ye rahatlatır dedi o da olmadı. Soda içiyorum çok kısa bir sure geçiriyor sonra al baştan. Canım çok şey istiyor ama yıyemiyorum korkudan. Açken rahatım ama o zamanda oglum aç kalıyor. Sizin bildiginiz bir sey varsa lütfen yazın. Çok ihtiyacım var.