- 21 Ocak 2008
- 2.762
- 0
kızlar ya ben çok şişko ve çirkin hissediyorum kendimi senağlama
benim de karnımın şiş olması değil de cildimin bozulması moralimi bozuyor .. çirkinleştim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çirkinleşenin kızı olur derler kız bebekler annenin güzelliğini alırmış:)çorumlu cadı boşver çirkinleşek heriiiiii
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
benim kızımmı olacak oğlummu hala muallakta tatlicadiarzu 15. haftada erkek 18.de kız dedi.yarın bi daha gidicem umarım belli olur.ama bende pek bi değişiklik olmadı.hamile olduğumu söylemesem kimse anlamayacak ki işyerindekiler hala bilmiyor :)
gercektende öyle herşeyi kafaya takıyoruz gecenlerde annem ve babam arasında kaldım (ikisi ayrı) ve konuşmadıkları icin aracılıgı ben yapıyorum ve işler cıkmaza girdi arada ben kaldım sakinleştiremedim kimseyi sonra ben fenalaştım sonrada hepsine düşüncesizliginden dolayı kızdım sonucta hamileyim üzülmemem gerek 1 ,2 gün gectikten sonra oturdum düşündüm olay aslında basit ama biz cıkmaza sokuyoruz dedim ben bunun icinmi kendimi ve bebegimi üzmüşüm sonra ben bagrındım cagrındım babama rahatladım :dance: şimdi takmıyorum cok şükür sürekli gülüyorum. beni üzecek herşeyden herkezden kacıyorumklava::icecream:
Bence Hamilelik Bir Bayana Yakişan En Güzel Kiyafettir. Etrafanizda Size Imrenerek özenerek özlem Dolu Bakan O Kadar çok Insan Bakişi Varken Niye Iğrenç Hissediyorsunuz Ki. Siz önceden Hamile Birini Gördüğünüzde çok çirkin Diyemi Akliniza Getiriyordunuz. Bence önceden Hamilelere Ne Gözle Bakiyorsaniz Kendinizede O Gözle Bakin.ve Yolda Yürürken Göbeğinizi çikarta çikarta Gururla Yürüyün Kizlar. Bence Bugünleri çok özlücez...
semras canım git bişiler giy geç aynanın karşısınada bi bak kendine, bence çok güzel duruyordur seninde göbişin, eskisinden daha güzel olduguna inanıyorum ben, çünkü hamileler hep çok güzel oluyo ya
kızlar makyaj yapıyormusunuz
----------
adasu canım haklısın evet bencede takmamak lazım asıl öyle zarar veriyoruz onlara, seni anlıyorum arada kalmak zor bişey tabi aracı olmak, ama herşey olacagına varıyo canım rahat ol, sen ve kızın şimdi herşeyden herkesten daha önemli, hayırlı bebişler canıö
----------
----------
maşallah nazarlar değmesin sizlere canlarım benim..
sizlere yazmıyorum ama bakmadan da geçemiyorum..
hadi bakalım gayet iyi gidiyor hamilelikleriniz kötü düşünmek yok..
Listede bayağı bir uzamış ha,ha gayret doğuran doğurana maşallah..
Bende inşallah bir dahaki yaza yetişirim Rabbimden öyle dualar ediyorum.:a015:
Annişlerin duaları kabul olurmuş;sizde benim için bir bebek duası edermisiniz rica etsem.Sizi seviyorum..