Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela bugun hissetmiyorum sürekli olmuyor zaten ama ebru hanımı bir kezdaha takdir ettim ne dese haftası haftasına oluyor :)
banane banane bende yarin gorcem bebegimi insallah
uclu testin sonucu falan cinsiyet
neyim aman kizlar dua edin de sonuc iyi ciksin testin emi sagolun mujuk kizlar :)
çorumlu kız bizde yarın ereceğiz muradımıza inşallah senin kaçta türkiye saatiyle randevun ama ben yarın haber veremem artık çarşamba verebilirim sizlere haber yarın işte olmayacağım çünkü
güzeldir canım üçlü sonuçları sen sıkma canını hersey güzel olacak seninde bekliyorum güzel haberlerini :dance::teytey::dance:
evet canim benim ki tr saati ile 16 oluyor burda 15 hayilrisi bekliom allahim yuzumuze baksin insallah :teytey:
ay inanmıyorum yaa bu ne inat böyle.doktorda iyice baksaymış yaa görene kadar bırakmasaymış,benim doktorda habire karnımı dürtüklemişti dönsün diye.bu gidişle doğumda öğrenecek cinsiyetini :)
ah kizlar bende geldim semras bebegi inatci cikti
benimki de makine cok kucuk o tarafini iyce goremedim doktor bakio bakio dedi kusura kalmayin anlamiorum gozukmuo dedi :1no2:
anca bende 20 mart bekliorum artik hadi ha gayret az kaldi sunun surasinda 15 gun :teytey:
he bi de migde yanmasi icin ilac verdi ve agri kesci bunlar bi sey etmio bebege dedi tamam hersey cok guzel :dance:
uclu test sonucum cok sukur super cikti allahima bin sukur olsun
sonuc : 1/4000 :icecream:yani cok guzel dedi baska da bi sey yok
bebegimin durumu cok iyi beni bi depdi avuclamis ellerini gorcektiniz vay yaramaz sole bi kaldirdi kollarini depdi karnimin altinda ultrasonda gorduk kalbini gorduk atiyordu minaccik bi sey :1shok:
iste cok sukur hersey iyi yani artik
ayrintili ultrason 15 gun sonra hayirlisi bekliyorum artik bebegim iyimis ya cok sukur ogrenirim cinsiyetini sonra