- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kızımın adı ecenaz olcak annesinin nazlı kraliçesi...
listeye eklerseniz sevinirim...
slm kızlar, iyisinizdir inşallah, kalsiyum ilacını alayımmı diye sorarken size antibiyotige başladım ben yuh yani, çok fena grip oldum bir haftadır hiçbi iyileşme yok, bide dişlerime vurru grip, dişetlerim iltihaplandı konusamıyorum rapor verdi doktor yatıyorum evde, nefes alamadıgım için agzımı acmak zorunda kalıyorum o zamanda dişlerim agrıyo çok fenayım yani, gece birde acile gittim yine test yapıldı bi ton, zatüreye çevirmek üzere dedi dr, bide hapşırmaktan bebeği yormussun dedi onun yerine ilaçlar bile daha az zarar verir o sarsıntıdan dedi, doğumhaneye çıktım kalbine bakmak için gece 2 gibi, bi kız normal doğum yaptı, kızı oldu, 10dakkaya pijamalarını giydi çıktı maşallah bu arada cesaret geldi banada normal doğum için, sizde korkmayın diye anlattım, bide dua edin nolur ateşim düşmüo benim bir hafta oldu ama hiç iyileşemiyorum karnım acıyo hapşırmaktan artık
rhodora korkma hiç bebeğe bişey olur diye... olsaydı benimkine olurdu. öyle öksürüyordum ki ciğerlerim çıkacak gibi oluyordu. bi başladım mı yarım saat çıkarana kadar öksürüyordum. çok şükür bebişime de hiçbişey olmadı. hapşırmaktan da bişey olacağını sanmıyorum. sadece hapşışırken karnını sıkıca tut yeter.
merhabalar ben yeni üye oldum kızımın muhtemel doğum tarihi 8 temmuz 2008...yerimseniben
rhodora korkma hiç bebeğe bişey olur diye... olsaydı benimkine olurdu. öyle öksürüyordum ki ciğerlerim çıkacak gibi oluyordu. bi başladım mı yarım saat çıkarana kadar öksürüyordum. çok şükür bebişime de hiçbişey olmadı. hapşırmaktan da bişey olacağını sanmıyorum. sadece hapşışırken karnını sıkıca tut yeter.
meralcim çok saol canım, işte herşey insanın kafasına takılıyo hamileyken, ama sizler bişi diyince rahatlıyorum hep, çok saol canım sağsalim bi alsak kucağımıza bebişlerimizi
meralcim çok saol canım, işte herşey insanın kafasına takılıyo hamileyken, ama sizler bişi diyince rahatlıyorum hep, çok saol canım sağsalim bi alsak kucağımıza bebişlerimizi
gercektende öyle herşeyi kafaya takıyoruz gecenlerde annem ve babam arasında kaldım (ikisi ayrı) ve konuşmadıkları icin aracılıgı ben yapıyorum ve işler cıkmaza girdi arada ben kaldım sakinleştiremedim kimseyi sonra ben fenalaştım sonrada hepsine düşüncesizliginden dolayı kızdım sonucta hamileyim üzülmemem gerek 1 ,2 gün gectikten sonra oturdum düşündüm olay aslında basit ama biz cıkmaza sokuyoruz dedim ben bunun icinmi kendimi ve bebegimi üzmüşüm sonra ben bagrındım cagrındım babama rahatladım :dance: şimdi takmıyorum cok şükür sürekli gülüyorum. beni üzecek herşeyden herkezden kacıyorumklava::icecream:
kızlar ya ben çok şişko ve çirkin hissediyorum kendimi senağlama
bıdısım insan bir garip oluyor...ama şimdiye kadar senin yazdıgın gözle kendime hiç bakmamıstım...bundan sonra aklıma kötü şeyler geldiğinde bu şekilde düşünmeye çalışacağım...belkide bazen çevremizdeki dengesizlerin aa kilo almıssın felan demesinden etkileniyoruz malum çok duygusal gunler geçiriyoruz..
Bence Hamilelik Bir Bayana Yakişan En Güzel Kiyafettir. Etrafanizda Size Imrenerek özenerek özlem Dolu Bakan O Kadar çok Insan Bakişi Varken Niye Iğrenç Hissediyorsunuz Ki. Siz önceden Hamile Birini Gördüğünüzde çok çirkin Diyemi Akliniza Getiriyordunuz. Bence önceden Hamilelere Ne Gözle Bakiyorsaniz Kendinizede O Gözle Bakin.ve Yolda Yürürken Göbeğinizi çikarta çikarta Gururla Yürüyün Kizlar. Bence Bugünleri çok özlücez...