- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senace de kurtuldu sonunda Allah ın izniyle..bebişi de bekletti annesini ama maşallah büyüyüp te gelmiş...
febicim bizim kızcenin boyu 51 cm 3400 gr eklersen seviinirim a.s.a.s.a.s.
ekledim bile alev yaa biraz bahsetsene nasıl gidiyor zeynepli günler , çok mu zor .. bende bebekli günler fobisi başladı da..
hiden annesi şimdi kimseye koklatmıyodur bile ..hiç ısırtırmı
ilk günler rahatsızlık yaşadık ateşlendi demiştim ya ...ii şükür şimdi sarılık var ama zaten her bebekte olabilecek bir durum...onun haricinde çoook güzel her sabah gözümü açtığımda onu her gördüğümde ilk kez görmüş gibi seviniyorum...hala rüya gibi geliyor...gün geçtikçe de büyüdüğünü görmek mükemmel bir duygu hergün resimlerini çelip kıyaslama yapıyorum bi önceki günle şimdiden arşivlik fotoğrafları oldu...emzir gazını çıkart altını temizle uyut sonra en baştan tekrar..uykuya çok düşkün değilsen korkulacak bişey yok..minik minik gözleriyle sana baktığında ne yorgunluk kalıyor ne uykusuzluk ama gene de öyle ufakki daha dış dünyadaki zararlardan nasıl korurum diye de endişenmiyor değilim hani...evlat sahibi olmak kolay değil mutlaka zorlukları da olacak...Allah yardımcımız olsun canım sen içini ferah tut...:1hug:
KIZLAR HAFSAA NIN DOĞUM HABERİNİ BEKLİYORUM , 2 GÜNDÜR ORTALARDA YOK .. gamyoncuiremsu