- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldim. doğumumu yaptım.normal doğum oldu. dünya tatlısı oğlumu sonunda kucağıma aldım. sizinle hikayemi ayrı bir konu açarak paylaşıcam.
minik burağım dünyaya 3300 gram 49 cm olarak merhaba dedi.
sizleri çok özledim biran önce paylaşmak için sabırsızlanıyordum. hastaneden yeni geldim ve hemen size yazdım. ben bi yerleşeyim döncem ben size... öptüm hepinizi.a.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar ben geldim. doğumumu yaptım.normal doğum oldu. dünya tatlısı oğlumu sonunda kucağıma aldım. sizinle hikayemi ayrı bir konu açarak paylaşıcam.
sizleri çok özledim biran önce paylaşmak için sabırsızlanıyordum. hastaneden yeni geldim ve hemen size yazdım. ben bi yerleşeyim döncem ben size... öptüm hepinizi.a.s.a.s.a.s.a.s.
Srose tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün bebişini
ayy canım geldinmi tülaycım naber nasılsın yaa sana bişi sorucam bu narkozun etkisi senden ne kadar süre sürdü :uhm:
bi güzel haberde bendennnn senacenin güzel kızı (ayrıca tosunucuk kızı kime çektiyse artık:) )Elif Sena saat 14,00 de 3,850 gr 56 cm olarak sezeryanla dünyaya geldi kızlar haber alırsam yazarım sizede... baktım ama sanırım daha mesaj atmamış