kızlar hepiniz güle güle kirletin aynen bende temizlik yaptım arkadaşlarımda yardım etti camları sildik fakat arkasından bir yağmur yine kirlendi perdeleri yıkadım kızlar bu kosla tül varya hakkaten tülleri parlattı ve ütü ihtiyacını ortadan kaldırdı acaip güzel bişey tavsiye ederim... neyse bu işlerden de kurtulduk allah yardımcımız olsun
kızlar hepiniz güle güle kirletin aynen bende temizlik yaptım arkadaşlarımda yardım etti camları sildik fakat arkasından bir yağmur yine kirlendi perdeleri yıkadım kızlar bu kosla tül varya hakkaten tülleri parlattı ve ütü ihtiyacını ortadan kaldırdı acaip güzel bişey tavsiye ederim... neyse bu işlerden de kurtulduk allah yardımcımız olsun
evet canım çok guzel yapıyor...ben evlendiğimden beri kullanırım...kosla tul, normal kosla(renkli ve beyazlar için olanından),normal deterjan 3ünü aynı anda katınca perdeler pırıl pırıl oluyor...
evinide gule gule kirlet canım...
masallah masallah .. ben bulasiklarimi bile yerlestiremiyorum.. esim hallediyo. dün de 4 makina camasir yikamis ben uyurken :asigim: yerim onu ben :))
corummlucum allah yardimcin olsun cnm mCxx
beren ismine bayılırım çok güzel bi isim.. ama anlamı ilginçti yalnış hatırlamıyosam...
ayy Seninki 37 Nci Haftayi Doldurmus.. :teytey: Gelsin Artik ..
Benimki 37 Nci Haftasini Gecirdigi Hergününde Ben Kahrolucam :)))) Taktim 37 Nci Haftaya Walla