Amin tesekkur ederim. Goguslerim dokunulmiycak sekilde cok aciyordu. Halsiz bitkin ve yorgun hissediyodum kendimi ve esime kendime dokundurtmuyodum kolu bile bana degse sinirleniyordum itiyordum. Resmen kaciyodum bana kimse dokunmasin bulaşmasin istiyordum ve asiri derecede sinirliydim benim belirtilerim sadece bunlar oldu ve bende kahverengi lekelenme hic olmadiOncelikle hayirli olsun belirtilerinizi bizimle paylasirmisiniz lutfen
Herkeste olmuyomus lekelenme zaten allahim banada gosterir insallah testlerin pozitif oldugu zamaniAmin tesekkur ederim. Goguslerim dokunulmiycak sekilde cok aciyordu. Halsiz bitkin ve yorgun hissediyodum kendimi ve esime kendime dokundurtmuyodum kolu bile bana degse sinirleniyordum itiyordum. Resmen kaciyodum bana kimse dokunmasin bulaşmasin istiyordum ve asiri derecede sinirliydim benim belirtilerim sadece bunlar oldu ve bende kahverengi lekelenme hic olmadi
Amiiiin insallah kuzum insallah Rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin insallah ne kadarlik evlisin kac yasindasin kuzumHerkeste olmuyomus lekelenme zaten allahim banada gosterir insallah testlerin pozitif oldugu zamani
29 yasindayim eylulde 3 sene olucak 7 aydir deniyoruz ama bu ay cok karisik seyler yasadim test yapiyorum negatif adet olamiyorum ne yapicagimi bilmiyorum yaniAmiiiin insallah kuzum insallah Rabbim sanada ve isteyen herkese nasip etsin insallah ne kadarlik evlisin kac yasindasin kuzum
Stres yapma canım stres de geciktiriyor. Hayirlisi olsun hakkında beta nasıl negatif çıkar ya sürekli böyle mi adet düzenin bu ay mi bu kadar karışti29 yasindayim eylulde 3 sene olucak 7 aydir deniyoruz ama bu ay cok karisik seyler yasadim test yapiyorum negatif adet olamiyorum ne yapicagimi bilmiyorum yani
Bende sinirliyim ve stresliyim. Acayip ağlak bi insan oldum ve kırılıyorum. Kirildigim ve kızdigim şeyler o kadar boş ki . O an bana nasıl o kadar büyük geliyor anlamıyorum :)Amin tesekkur ederim. Goguslerim dokunulmiycak sekilde cok aciyordu. Halsiz bitkin ve yorgun hissediyodum kendimi ve esime kendime dokundurtmuyodum kolu bile bana degse sinirleniyordum itiyordum. Resmen kaciyodum bana kimse dokunmasin bulaşmasin istiyordum ve asiri derecede sinirliydim benim belirtilerim sadece bunlar oldu ve bende kahverengi lekelenme hic olmadi
Normalde duzensiz oluyo ama en fazla bir hafta yani simdi.nerdeyse 1 ay olucak oluruna biraktim ama ikisinden biride olmayinca deliriyorumStres yapma canım stres de geciktiriyor. Hayirlisi olsun hakkında beta nasıl negatif çıkar ya sürekli böyle mi adet düzenin bu ay mi bu kadar karışti
Oyle oluyor :)Bende sinirliyim ve stresliyim. Acayip ağlak bi insan oldum ve kırılıyorum. Kirildigim ve kızdigim şeyler o kadar boş ki . O an bana nasıl o kadar büyük geliyor anlamıyorum :)
5 aydir kullaniyorum folic asit zaten bu hafta gidicem artik ne olucaksa olsun diyorumO zaman abla diyim size . Bak ablam git bi kadin dogumcuya folik asit baslayacak sana bebek icin bi muayene ol ve bebek istedigini soyle ablam yardimci oluyorlar.
Git git abla durumlardanda bizi haberdar et insallah bu ay olmustur ablam5 aydir kullaniyorum folic asit zaten bu hafta gidicem artik ne olucaksa olsun diyorum
Insallah haber veririm mutlaka hamile falan cikarsa gercekten efsane olur valla :)Git git abla durumlardanda bizi haberdar et insallah bu ay olmustur ablam
Ins bir efsaneyle donersin aramiza :)Insallah haber veririm mutlaka hamile falan cikarsa gercekten efsane olur valla :)
Amiiin insallah sadece tek.umudum bazilarinda gec dollenme oldugu zaman gec cikarmis ya ondan umutluyum insallah oyledir yani rahim agrim var goguslerim sisti aciyo bacagim kasigim agriyo diyorum adet oluyorum ama yok 10 gune yakin bu agrilarim oluyoIns bir efsaneyle donersin aramiza :)
Ins bunlar bebisin belirtileridirAmiiin insallah sadece tek.umudum bazilarinda gec dollenme oldugu zaman gec cikarmis ya ondan umutluyum insallah oyledir yani rahim agrim var goguslerim sisti aciyo bacagim kasigim agriyo diyorum adet oluyorum ama yok 10 gune yakin bu agrilarim oluyo
Insallah canim senin ne kadarlik nasil ogrendinIns bunlar bebisin belirtileridir
Yani bunlar gebelik belirtisi ama.neden çıkmamıs teste anlayamadım . Bence de doktora görün canım zaten çok geçmiş üzerinden en kisa zaman da git benceAmiiin insallah sadece tek.umudum bazilarinda gec dollenme oldugu zaman gec cikarmis ya ondan umutluyum insallah oyledir yani rahim agrim var goguslerim sisti aciyo bacagim kasigim agriyo diyorum adet oluyorum ama yok 10 gune yakin bu agrilarim oluyo
Gidicem canim mutlaka 2 gune kadar haber veririm mutlaka efsane olur geri donerim insallah :)Yani bunlar gebelik belirtisi ama.neden çıkmamıs teste anlayamadım . Bence de doktora görün canım zaten çok geçmiş üzerinden en kisa zaman da git bence
Dun ogrendim bugun kan testi yaptirdim bende bi anne olma yolunda ilerliyorum Rabbim isteyen herkese nasil etsin temmuz hamisleri bi yazsinda muabbet edelimm :)
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin... bende 2. Bebegime gebeyim ama ayni sekilde heyecanlaniyor insan... Rabbim isteyen herkese versinDun ogrendim bugun kan testi yaptirdim bende bi anne olma yolunda ilerliyorum Rabbim isteyen herkese nasil etsin temmuz hamisleri bi yazsinda muabbet edelimm :)
Hayirli olsun ne guzel haberler boyle allahim banada gosterir insallahAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin... bende 2. Bebegime gebeyim ama ayni sekilde heyecanlaniyor insan... Rabbim isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?