benim 6 yumurtam toplandı 2 si olgundu 2 si döllendi.birinin gelişimi yavaştı.biri 4 diğeri 8 hücreli iyi kalitede 2 embriyo yerleştirildi.perşembe test yapıcam.
Herkese merhaba..
Aranıza yeni katıldım. Haziran ayında testlerimiz yapıldı ve doktorumuz aşılama önerdi. Ama ben hala doğal hale bırakmalımıyız noktasındayım.Karar veremiyorum. Bana yardımcı olurmusunuz..
1 senedir hamilelik gelişmediği için önerdiğini söyledi. Ama testlerde herhangi bir olumsuzluk yokmuş. Normal yollada şansınız var dediği için biraz kararsız kaldım.
Ben 29 yaşındayım. 3 yıllık da evliyim. Her ay hüsranla sonuçlanıyor bekleyişlerim.Her defasında yeniden yıkılıyorum. Şimdi 4 günüm kaldı adetime. Tekrar bir ümit yeşerdi içimdi. Ya olduysa, bu ay olacak.. lar hiç bitmiyor. Bu yüzden aşılamaya başta sıcak baktım ama doktorum doğal yollada olabilir dediği için kararsız kaldım. Sanırım birazda aşılama ile de olmazsa korkusu başladı.
canım bende bu süreci ilk kez yaşadığım için çok fazla bilmiyorum. Ama önemli olan embriyoların kalitesi zaten 3 tane transfer yapılıyormuş genelde. Snin de bu 5 taneden 3 ü kaliteli olsa yeter yani. Benim durumda senden farklı değil. Fakat benim 7 tane toplanmıştı. Dün aradılar 6 sı döllenmiş. Bugün sabah aradılar döllenenlerin hepsi bölünmeye başlamış, çok iyi bi sonuç demişler eşime. Canım senin transferin ne zaman.
yumurtalar güzel olursa carşamba yada cuma cagıracaklar ALLAHIM inşallah yüzümüzü güldürür heimize ALLAH yardım etsin
Canım yaşında çok ufak değil. Zaman kaybetme derim ben. Aşılamada yumurtaların kontrollü büyümesi ve çatlaması sağlandığı için şansın daha fazla normal yolla denemekten. Ben 6 yıllık evliyim, 3 yıl korundum ( başıma gelecekleri bilsem yaparmıydım ah ah ) sonra denemeye başladık işte eşim askere gitti geldi bi kaç ay sonra yurt dışına gitti, ben hep umutluydum ama olmadı. Sonra testlerimizi falan yaptırdık bi buçuk yıl önce hiç bi sorun yok dediler bi yılda öyle bekledik olmadı. Bu yıl başında tekrar bi merkeze gittik benim yumurtalık rezervlerimde azalma başlamış önden bir ay ostrojen tedavisi gördüm, sonra üç aşılma denedim olmadı malesef. Bir ay ilaçsız bekledim ve temmuz başında micra tedavisine başladım. Yarın transfer yapılacak hayırlısıyla. İşte canım benim hikayem bu. başımdan geçtiği için zaman kaybetme diyorum. Her ay umutla bekliyorsun, ve adet gördüğünde bi yıkım yaşıyorsun. Ve yaşta 30 a gelince iyice zorlaşıyor canım.
beni de listeye ekler misiniz.2.mikro.ist.cerrahi.açıklanamayan infertilite.19 temmuz test günü