TEMMUZ-AĞUSTOS(Mayıs-Haziranın Devamı)AYLARINDA MİCRO--AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

fakat şöyle bir durum var 3 aşılamamdan sonra hiçbir gebelik belirtisi olmadı regl olacagımı zaten anladım

canım sanırım yanlıs anladın ben asılamamı oldum zaten hamıle kalmıssınya ne gıbı belırtıler yasadın dıye sormustum

hayırlı olsun.ben klomenle gebe kaldığımda test yapmadan birhafta öncesinde midem birgün boyunca çok bulanmıştı ogün hiç yemek yiyemedim ve regl belitileri olurya hani bel bacak ağrısı. onlarda hiç olmadı.Fakat regl olacak gibi kasıklarımda hafif ağrılar vardı.

bendede çok agrı var kasık agrısı gecelerı yatakta hıc dönemiyorum çok agrı yapıyor ıstahımda hıc yokk

inşalah gebesindir.bebek rahime yerleşmeye çalışıyor olabilir bu yerleşme sırasında agrıların olması normalmiş

Bence kendini rahat bırak tecrübelerime dayanarak söylüyorum.Tabiki olumlu düşünmek lazım eger bebişin tutunduysa 6.günde belirti vermeye başlar.ama sen genede rahat ol Allah en hayırlı ve en saglıklı bebekler nasip eder inşallah bizlere

evet canım ozel hastanede yaptırdım 1.sınde doktorumdan hıc memnun kalmadım şimdi baska yerde yaptırdım

2008'in Anne Adayı Adayları

*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.
***Listemiz alfabetiktir[/I]

***** Arkadaşlar lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.*****

@ysen - 2.Micro (dondulumuşlarla) - DİNLENMEDE- Memorial Hastanesi- PCO
@ysun---2. Micro----19 Temmuz Sonuç----İstanbul Cerrahi Hastanesi---Sebepsiz İnfertilite-Dualarınızı eksik etmeyin
_Aslı_-----1. Aşılama---- 25 Mayıs-----???---- PCO ve hareket azlığı
_nehir_ -- 2.Aşılama -- DİNLENMEDE -- ??? -- ???
Ailhan76---2. aşılama----13 haziran----Ankara Hacettepe---???-Dualarınızı eksik etmeyin
Akdaş - 3.Aşılama - DİNLENMEDE - ??? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
Alaren----2. micro ----28 Mayıs-----Adana başkent hast------???
Arzuhalim---3. Aşılama-----DİNLENMEDE---Salihli Özel Can H---sperm azlığı ve morfoloji
asyacan7---Aşılama yaptıracak-----DİNLENMEDE---???---Sebepsiz İnfertilite
Atlantis9 - 1. Micro - Nisan -- ??? --???
Bebişko--2. Aşılama--DİNLENMEDE3. Aşılama Eylül'de olacak-----İzmir Şifa Tüpbebek M.---Sebepsiz infertilite
Beyaz46 - 2.Aşılama - DİNLENMEDE-- Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Bidu---2. micro--DİNLENMEDE[/B}------???
Biozard-----1. Micro-----DİNLENMEDE-----Dr.Pakize Tarzi Tüp Bebek Merkezi-----4.evre endometriozis+kapalı tüpler
BonaDea-4. Aşılama- DİNLENMEDE-Gazi Eurofertil-Hipogonadotropik Hipogonadizm
BTRKLC-----2. Aşılama---DİNLENMEDE---???-----???
Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- 28 Mart - ??? -- ???
Çesa---2. Aşılama---11 Temmuz---???----???---Dualarınızı eksik etmeyin
Çimeği-----3. Aşılama----DİNLENMEDE-----???----PCO,çift taraflı varikosel
Demiray - 3. Aşılama ---DİNLENMEDE---Ankara Tıp - Sperm hareket azlığı,PCO
Dırımkızı--- 2. Aşılama---Haziran----?????----yumurta bozukluğu ve sperm azlığı-hareketsizliği
Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedaviye başlayacak -- Amerikan Hst. -- ???
Ecearda-2 Aşılama-1 Mart-???-???
Efsane------????-----HAZİRAN-----Anatolia----???????
EFSANE30----2. Aşılama---21 Temmuz sonuç---Başkent Hastanesi----???---Dualarınızı eksik etmeyin
Elalı-----2. Aşılama----DİNLENMEDE------Marmara Üni.----Sağ kanalda incelme
Elif23---3. Aşılama--- 2 Haziran---smyrna art tüp bebek merkezi izmir --- PCO
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
EsraSoner-2. Aşılama-8 Temmuz Aşılama-Bahçeci kliniği-???-Dualarınızı eksik etmeyin
Evrimmm----2. Aşılama ---[ B]DİNLENMEDE[/B}---Salihli Özel Can H.----PCO
Fato83----1. Micro----Temmuz'da----Almanya'da----???
Fatosasi - ? Aşılama – DİNLENMEDE-- - ??? --- ???
Fındık80-2 Aşılama-DİNLENMEDE-Gata-???
Frkn06----? Aşılama----DİNLENMEDE---????----Hipogonadotropik Hipogonadizm
Gelincik05-- tedavi----????----Samsun İlkadım Kadın Sağlığı Tüpbebek M.
Güley-1.Aşılama-Mart-???-Sol Tüp tıkalı
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
Günışığı---2. Micro---3 Temmuz'da başladı---Ankara Güven Hastanesi---Rezervlerde azalma ve Sperm azlığı, hareketsizliği
Honeybaby - 1.Aşılama -DİNLENMEDE - ??? - Sperm sayısı
Hulya35-----2.micro -------Haziran-----Kent hastanesi-------???---Dualarınızı eksik etmeyin
Irmaknaz---1. Micro ----Haziran----Bursa Tüp Bebek M.---???
İştar-- ? Aşılama---19 Nisan--- ???----Sperm azlığı ve hareketsizliği ve yumurtlama bozukluğu
İyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? --Sebepsiz infertilite
iwy7----1. Micro---11 Temmuz'da yumurtalar toplanacak---Ankara Hakan Şatıroğlu Tüp Bebek Merkezi----yumurtalık rezervlerinin azalması
Kayra06---3.Aşılama--- MAYIS---????---???
Kederli-2.Micro(Dondurulmuşlarla)-DİNLENMEDE-İrenbe-???
Kelebek74----2. Micro----DİNLENMEDE-------Memorial Hastanesi--- ????
leylimley----???----DİNLENMEDE-----zeynep kamil----Sebepsiz İnfertilite
Limonx---? Aşılama----DİNLENMEDE-------???----Sebepsiz infertilite
Meerdem- 2. micro--26 Mart - Jinemed Tüp merkezi --- Tanımlanamayan infertilite
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Mehtap-1. Micro-Nisan ilk haftası-Kent Hastanesi-Polikistik Over
Melekoğlum-----1. Aşılama----DİNLENMEDEAğustos'da 2. aşılama-----Süleymaniye Tüp bebek H.------Sebepsiz infertilite
Nazlımelek-1 micro-Mart-Marmara Ünv. Hast.-PCO
Nevrosky---2. Aşılama---DİNLENMEDE---Ege Ünv.---Morfoloji bozukluğu
Nur krp-----1. Micro----DİNLENMEDE-----???------ Sebepsiz infertilite
orkide76----1. Micro----8-9 Temmuzda başlayacak----Maya Tüp Bebek----Kümeleşme ve Hareketsizlik
Özloş06---3. micro ---????---- Gürkan Klinik---- PCO
Pa.pat.ya-----?? Aşılama----DİNLENMEDE---???-----???
Pelly1----1. Micro--- 14 Haziran(sonuç)----Amerikan H.----PCO
Pembiş---1. Aşılama----2 Mayıs---İzmir özel dr----PCO
Ruba ---3. Micro ---MAYIS --- Ankara Fatih TIp Fak.---Sperm azlığı
Semafatih---- 3.aşılama------ 28 mayıs------?????----sebepsiz infertilite
Serbey--1. aşılama--30 Mart---Ferticenter Tüp Bebk Merkezi- PCO
Sersoy79 -- ???? --- 11 Nisan -???? --- Morfoloji bozukluğu
Sersöz - 2.Aşılama - 3 Nisan -- ??? -- ???
Sevimli Hayalet---1. Micro--- DİNLENMEDE ----???---- Sperm azlığı
Sibelbursa----1. Aşılama----4 Mayıs-----?????-----Sol tüp
sünger53----2 Micro----DİNLENMEDE-----Fertijin Tüp Bebek Merkezi---Sperm sayı azlığı ve hareketsizlik
Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ???
tuubay----1. Micro---20 Temmuz---Konya Özel Selçuklu Hast. ----Sebepsiz infertilite-Dualarınızı eksik etmeyin
Umutvar - 1.Aşılama - Yumurta kendiliğinden çatladığı için aşılama yapıladı. - ??? - ???
Vuslat2008-----DİNLENMEDE----Haziran-----????----Tek tüp tıkalı
YAREN07----2. Aşılama----???----Marmara Üniversitesi----???
Yeşbü--1.tüp bebek --3 nisan----???--- endo
Yiğit-yağmur----1.Aşılama---2 Temmuz'da aşılama---Melikgazi hastanesi ----sperm azlığı ve hareketsizliği--Dualarınızı eksik etmeyin
Yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Yuvam82 - ? Aşılama - 17 Mart - GATA - Sebepsiz infertilite
Ze_nannn- 3. Aşılama -----DİNLENMEDE----Elif Tıp Merkezi -sperm hareket azlığı morfoloji

@ysun ; canım aramıza hoşgeldin. Seni listemize ekledim. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bebişlerin sana tutunmuşlardır inşallah. :1hug:

canım devletten 2 hakkın kaldı derken neye 2 hakkın kaldı? bence kredi filan da çekme bekle. doğal yoldan da olabilir. ben aceleci davrandığım için pişmanlık duydum. klomen yada puregonla normal ilişki yolunu denemeye devam et. madem3 yılllık evli olman gerekiyomuş sende 1,5 senede bu yollarla hamile kalabilirsin. yaşın da genç. ben de 26 yaşındayım. biz dr.u dinlemedik. çevre baskısından hemen olsun istedik ama biraz daha deneyebilirmişiz aslında. özelden msj işini de bilmiyorum inan. bi bakalım.

bu puregon ilaçları aşılama ilacı değil mi?yani ben bir kez aldım ya o ilaçların birini yazdırmış olmuyo muyum?Yanlış mı biliorum ki???ya bilmiyorum yaaa tuubaycım ama tecrübeleri dinlemeliyim galiba.aşılama yaptırmayayım mı yani????doğal yolla olmayacak gibi gelio işte dediğin gibi çevre ve acelecilik benim kii.Canım ii ki buldum seni ya..ii oldu .Ben izmirliyim buraya gelin geldim pek kımse yok bunları konusacak,senin de konya da olman ayrı bı destek oldu bana...Hadi kal sağlıcakla..:teytey:

beni de listeye ekler misiniz.2.mikro.ist.cerrahi.açıklanamayan infertilite.19 temmuz test günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…