Kız İsteme temmuz ağustos eylül de istenecek kızlar buyrun topiğe :)

aynısı işte bende senin gibiyim ve elbise bulamadım.. bayramdan sonra olcak eger olursa diye sonraya bıraktım zaten hiç hevesim kalmadı..
kayınvalide olucak kadın bu hafta beni ve ailemi cagırcakmıs, iadei ziyaret baabında, kesin oglu zorlamıstır, hiç gidesim yok

kıyamam sana ben öncelikle olumlu düşün her iki tarafta kusursuz görünmeye çalışıyorken yanlış yapabiliyor henüz tanımıyorsun 3 5 görüşmede de tanıyamazsın zaten birde ilk oğlu iste kaybetme korkusu vardır belkide paylaşamıyordur :97: sen muhakkakki doğru iletişim kurabilen insansındır yerinde olsam erkek arkadaşına kayınvalidemi çok seviyorum gibilerinden izlenim paylaşabilirdim bana öyle tavsiye etmişlerdi denedim ve gördüm (alyans alımından sonra annesini arayıp teşekkür ettim çok beğendiğimi söyledim ) bilmiyorum konuyu dağıttım mı ama baştan nasıl olursa sonu da öyle gider sonuçta hepimiz ilişkimiz için muhakkak ki çok emek sarfettik ve böyle basit şeyler yüzünden yıpranmasına izin veremeyiz demi

çok haklısın canımmm bende anneni sevdim dedim ama sanki o beni sevmedi diye de soledim ben pek saklayamıyorum tutamıyorum iicimde cunku.. erkek arkadasımda aksine annem seni cok sevmiş dedi.. yani senin bu dedigini ben degil de annesi yapıyo, o gun burda herkes farketti kadının bana nasıl davrandıgını, ama ogluna tamtersini soyluyo işte, sonra kötü olan ben olcam oglunun gozunde guya...
ben pek inanmıyorum ama 3.5 gorsumede tanımama olayına canım bi laf var "balık bastan kokar" diye... ilk izlenim bu yani gelinini ilk defa goruyosun insan yapmacıkda olsa dikkat eder, daha ilk seferde bole yapıosa bu sonrasında da farklı olcagını hiç sanmıyorum olsa bile yapmacık gelir artık bana

doğru diyorsun canım peki ne yapmayı düşünüyorsun ailen ne diyor bu duruma

doğru diyorsun canım peki ne yapmayı düşünüyorsun ailen ne diyor bu duruma

annem zaten kadını onceden tanıdıgı icin en bastan bana bu iş olmaz yol yakınken ayrılın sen o kadınla yapamazsın diyordu... ama ben cok sevdigim icin işte yapamadım, annem iş bozulsun diye baya zorluk cıkardı sartlar sundu ama benmki hepsini yerine getirdi pes etmedi, bende isteyince annem bişe diyemedi, sora askımı tanıyınca cok sevdi, şimdi de ben bu işi bozardım allah biliyo olsun hiç istemiyorum ama o cocuga kıyamıyorum diyo

mesafe koyucaksın uzak durucaksın kadına diyolar ne desinler.. ben benimkinden korkuyorum evlenince doldurursa annesi huzurumuzu bozarsa falan diye, aklımda bin tane soru valla canım bu kadar cok sevmesem coktan caymıstım ama sevince karar vermek zor oluyor

hayırlı olsun canımmm

benimde 11 eylül, isteme-söz

bu cumarteside oturmaya geliyorlar

bnm de 11-12 ya da 13 eylül kısmetse bnmki askerde izne qelecek istemeye qelecekler o qün söz kescez çnkü adanadalar tekrar tekrar qelmesnler yazık bnm kafamı kurcalayan tek şey şu sözde konuşulacaklar ya altın fln isteyecek ya bizmkiler adet olduqu için ya karşı taraf qörqüsüz derse başlk parası qibi fln derse die çekiniyorum

allah yardımcın olsun canım bilemedim ne yapsan nasıl davransanız aklıma birşeyde gelmedi hemen vazgeçmeyi düşünme tabiki bu dönemler bizler için eşler birbirini tanısınlar diye herşeyin hayırlısı

hadi bakalım hayırlısı canım öyle altın isteme adetlerini pek bilmiyorum ama tahminimce kız istemede filan konuşulmaz öle şeyler düğün tarihi belirleme aşamasında konuşlulur diye düşünüyorum

hayırlı olsun canım
yani adetler falan bunları bukadar onemsemeyin bence tatlım onemli olan ikinizin mutlulugu degil mi
adetleriniz nasıl bilmiyorum ama söz altın mevzusu icin cok erken ki bence bole selerin hiç konusulmaması lafı olmaması lazım herkesin gucu neye yetiyorsa onu zamanı geldiginde yapar zaten

tesekkurler canım hepimizin yardımcısı olsun.. benim erkek arkadasımla problemim yok tek sorunum annesi ilerde basıma bela olur diye korkuyorum :44:

Son düzenleme:
13 ağustos isteme ve söz...............3 eylül nişan =)))))))))))))))))

sanmıyorum canım olumsuz düşünme korkma hiçbirşeyden
13 ağustos isteme ve söz...............3 eylül nişan =)))))))))))))))))

hadi bakalım hayırlısı Allah tamamına erdirsin inşallah

biraz önce kuyumcuyla konuştuk yüzüklerimiz hazırmış heycan bastı şimdi cumartesi akşamı da söz nişan hepsi bir arada

çok şükür hepsi bitti Elbisem ayakkabım yüzüğüm tepsim çikolata gondolum hepsi hazır ben ve sevgilim ilişkimizin terfi etmesini bekliyoruz son 3 günümüz kaldı heycanlıyım mutluyum ve çok umutluyum

hayırlı olsun canımm... inş en guzel sekilde gecer...
bizde tepsiyi ve yuzukleri aldık.. elbisem falan duruyo daha :44:

hayırlı olsun canımm... inş en guzel sekilde gecer...
bizde tepsiyi ve yuzukleri aldık.. elbisem falan duruyo daha :44:

sende benim gibisin ben bursadayım çetin diye bir mağazadan aldım sende alışverişmerkezlerinde arama hem çok bahalı oluyor hemde doğru düzgün bulamıyorsun en güzeli çarşı çeşit bol fiyatta keseye uygun yüzüğün nasıl canım

canım ben hem magaza magaza gezdim hem alısveriş merkezi gezdim.. hiçbişe yok bulamadım.. daha once bitane almıstık onuda terzi mahvetti, ondan once aldıgımızı annemler begenmedi, bu 3. kıyafetim olcak benim ama bayramdan sonra bakıcam artık ona belki yeni seyler gelmiş olur suan yok..

yuzugumuzde bu ALTINBAŞ, PIRLANTA, elmas, altın, alyans, inci, era, çocuk ve erkek takıları

bunun icinde cok gezdim, hiç istedigim gibi bişey yoktu bunu aldım işte, nişandada klasik duz beyaz alyans alıcam, bunuda sadece ozel gunlerde kullanıcam artık nisandan sonra

bayramdan sonra olacaksa eğer hiç stres yapma kanımca . nasılsa zaman var daha hem modeller sık sık değişiyor. bu arada yüzüğüne bayıldım diyebilirim Allah mutluluk sağlık ve huzur içinde kullanmanı nasip etsin canım.

zaten su kaynanayı gordukten sonra hevesim kactı canım iyice sonrada olsa olur moduna girdim

tesekkr ederim canım sende inşallah
bir ömür takmak nasip etsin Allah

zaten su kaynanayı gordukten sonra hevesim kactı canım iyice sonrada olsa olur moduna girdim

tesekkr ederim canım sende inşallah
bir ömür takmak nasip etsin Allah

sağol canım inşallah herşeyin iyisi olur diye cesaret ederek girdik bu yola Allah utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…