Kız İsteme temmuz ağustos eylül de istenecek kızlar buyrun topiğe :)

gözün aydın canım . Allah tamamını erdirsin bir ömür mutlu olun inşAllah. sen atlattın sayılır şimdi sıra bizde bu cumartesi söz için alışverişe çıkacağız haftaya cumartesi de isteme söz bir arada olacak düşündükçe karnıma ağrılar giriyor :97:

bugün çok heycanlıyım çünkü söz için alışverişe çıkacağız
söz için değişik birşeyler düşünüyorum forumda okumuştum keselerin içinde hediyeler
bende günün anlam ve önemine karşılık olarak kese içinde herkese mendil dağıtmak istiyorum
söz kıyafetim yüzünden neredeyse bursada ki alışveriş merkezlerinde girmediğimiz mağaza kalmadı ama içime en çok sinen lacivert fiyonklu elbise oldu kısmetse bu pazartesi de onu almaya gideceğiz hala düşünüyorum altına nasıl bir ayakkabı giysem diye :97: yaklaşık 2 aydır pazarları sevgilimle elimizi kollumuzu sallaya sallaya boş boş gezinemiyoruz, çok zor işlermiş çok sabır gerek yinede herşeye rağmen güzel telaşlar diye düşünüyorum
sizde ne var yok kızlar ??

Son düzenleme:
bu aksam tanısmaya geliyolar... gelmeseler keske..

heycan yaptığın için öyle düşünüyorsun canım çok iyi anlıyorum seni sakin olmaya özen göster herşey olup bitcek akşam mutlu mutlu günü değerlendireceksin inan bana herşey çok güzel olur Allahın izni ile

geldiler canımm.. ben bosuna gelmesinler demiyomusum, kaynanam cadalozun teki cıktı

selam kızlar, ben de dün istendim, gerçekten acayip heyecanlı oluyormuş bu işlerrr, darısı isteyen herkesin başına inşallahhhhh

hayır olsun inşallah kötü bir durum yok demi

inşallah hayırlısı olur... bilmiyorum ki canım bizimkiler kadının tavırlarına cok bozuldu, hatta ben o gun vazgecmeyi bile dusundum, biz kafamızda soz tarihini bile belirlemiştik ama bizimkiler biz tarih veremeyiz dedi o gun.. işler bi karısık yani, erkek arkadasımın annesi hiç umdugum gibi cıkmadı

vardır bir hayır diyelim çok düşünülmesi gereken bir dönem daha da iyi anlıyorum aslında benimde bu hafta sonum çok kötü geçti alyans yüzünden kıyafet yüzünden çok tartıştık bitsin bile dedik bu cumartesi sözümüz olacak heycan filan hiçbiri kalmadı bende

oyle canım cok dusunmek gerek..
sen kimle tartıstın erkek arkadasınla mı ailesiyle mi?

aileyle bir sorun yok çok şükür erkek arkadaşımla tartıştım hayırlısı herşeyin

canım aileyle problem olmasıda cok kotu, ister istemez yansıyor ilişkiye... gercekten hayırlısı
alyans ve elbise konusunda neye takıldınız cok bilmiyorum ama cok buyutme bu tarz seyleri bence huzurunuz kacmasın

canım aileyle problem olmasıda cok kotu, ister istemez yansıyor ilişkiye... gercekten hayırlısı
alyans ve elbise konusunda neye takıldınız cok bilmiyorum ama cok buyutme bu tarz seyleri bence huzurunuz kacmasın

öyle yapmaya karar verdim o ne isterse onu takıp onu giyeceğim sonuçta önemli olan huzur

Ayy kızlarr biz de söz akşamı tartıştık hatta bugün ayrılıyorduk bile zor kurtardık yani Ama bu dönemler hep böle oluyomuş tehlikeli dönemlermiş yani anlıcamız. Aman nazar değmesin hiçbirimize. Ayrıca öyle takı elbise konusunda takıntılara girmeyin sonu kötü oluyo benden sölemesi sözlü bi kız olaraktan :44:

bana da çevremdekiler öyle dedi bu dönemlerde fikir çatışması çok çıkıyor dediler. ben bir kere daha nişan istemediğimi anladım aynı zamanda sevgilimde öyle istiyor. dün bana elbise aradık bulamadık sevgilime gri çok güzel takım aldık ama ben elbise bulamıyorum tesettürlü değilim ama çok açık da değilim arasını bulamıyorum neyse bugün kayınvalidemle birlikte çıkıp bakacağız birşeyler inşallah buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…