Kız İsteme temmuz ağustos eylül de istenecek kızlar buyrun topiğe :)

ra.bis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
225
0
96
37
Bursa
çok uğraştım çok emek harcadım sonunda sevdiceğime bir adım daha yaklaşıyorum sanırım
söz tarihim belli oldu sonunda
30.07.2011 aileler arasında söz kesilecek

merhaba,

hayırlısı olsun canım şimdiden gözün aydın :)))

iyi günler...

hayırlı olsun canımmm

benimde 11 eylül, isteme-söz

bu cumarteside oturmaya geliyorlar

merhaba,

hayırlısı olsun canım şimdiden gözün aydın :)))

iyi günler...

teşekkür ederim canım darısı başınıza :))

hayırlı olsun canımmm

benimde 11 eylül, isteme-söz

bu cumarteside oturmaya geliyorlar

hadi bakalım hayırlısı olsun senin içinde oturma muhabbetleri çok güzel ama yorucu hiçbirşey anlamıyorsun

çabuk zaman geçsin demi artık yeter bu hasret

tesekkur ederim canım.. bizim surec de zaten cok yorucu geciyo yaa bakalım o aksam ne olcak.. oyle tabi beklemek zor ama biz daha coook beklicez.. 1 yıl sözlu 1 yıl nişanlı beklicem, 2013 de dugun daha cok var :97:

tesekkur ederim canım.. bizim surec de zaten cok yorucu geciyo yaa bakalım o aksam ne olcak.. oyle tabi beklemek zor ama biz daha coook beklicez.. 1 yıl sözlu 1 yıl nişanlı beklicem, 2013 de dugun daha cok var :97:

güler yüzünü eksik etmediğin sürece çok iyi geçiyor gelip gitmeler .. anladığım kadarıyla çok yorucu bir süreç çok sabır isteyen bir iş böyle böyle olgunlaşıyoruz sanırım. bazen hayatta olumsuz olarak gördüğümüz şeyleri olumlu yapmakta bizim elimizde galiba. sözlülük nişanlılık süreçlerimizin tadını çıkaralım bizde belki o zaman göz açıp kapayıncaya kadar herşey bitmiş yuvamızda mutlu mesut yaşıyor buluruz kendimizi

daha yolun basındayız tatlımm kimbilir daha kackere vazgecelim deriz sonunu dusunup sabretmek lazımm sevdiceklerimize kavusmak var isin ucunda

doğru söylüyorsun yolun en başındayız inşallah kazasız belasız atlatırız bu dönemi :97:

Merhaba kızlar. Ben 3 Temmuz da istendim, yarın kararımızı açıklayacağız bize gelecekler . Verildikten sonra da kahve çikolatalarımızı yicez Cumartesi de sözüm vaarrrrrrrrr Yıllar sonra sevdiceğime kavuşmanın heyecanı çok büyükkkkk

hayırlısı olsun canım
bende geçtiğimiz pazar usulen isteme oldu bizde ilk istemede kız verilmez 30 temmuzda tekrar gelip isteme olacak ve yüzükler takılacak bende çok heycanlıyım

hayırlı olsun canım rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah ne güzel sevdiğine kavuşmak allah nasip ederse ağustosta bizim aileler tanışacak nasıl oluyo tanışma neler yapılıyo başından geçtiği için sormak istedim inşallah konuyu dağıtmamışımdır

sağol canım darısı senin başına ben erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmıştım daha önce o yüzden kendi ailemi ve onun aile yapısını az çok bildiğimden rahattım . her iki aile de çok dikkatli davrandılar kendilerini oğullarını tanıttılar daha çok havadan sudan konuşuldu hiç stres yapmana gerek yok canım hep olumlu düşün yüzün hep gülsün o zaman herşey çok güzel olur

Bizim de eylül sonu gibi tanışma olacak sadece annesi babası ve erkek arkadşım gelecek ondan bir hafta sonra da isteme söz hepsi bir arada kalabalık tüm aile ile olacak gibi kısmetse.

Bizim de eylül sonu gibi tanışma olacak sadece annesi babası ve erkek arkadşım gelecek ondan bir hafta sonra da isteme söz hepsi bir arada kalabalık tüm aile ile olacak gibi kısmetse.

Rabbim mutlu etsin canım hayırlı olsun inşAllah

kızlar topiğiniz hayırlı uğurlu olsun bol sohbetli olsun. diğer topiğimde biz çok birbirimize yarımcı olduk atlattık şükür darısı sizlere olsun güzelce atlatın inş..inşallah herşey gönlünüze göre olur.. :80:

Kızlar dün resmen verildim yaaa hala inanamıyorum :92: Çok heyecanlıydım amaaa Cumartesi günü de sözüm olcak bizde bugün kızkardeşim kayınvalidem ve ben söz için takım aldık ama spor bi takım oldu çok klasik olsun istemedim yoksa bidaha nerde giycem o klasik takımı die düşündüm :44: Ama çok şık Evde hep ben konuşuluyorum sözümüz konuşuluyoo çok mutlu oluyorum bende . Meğer ne güzel telaşlarmış bunlar kızlar . Rabbim yaşamayan herkese tez zamanda nasip eylesin inşaallah :26: Söz de de öğlen gelecek olanlara yemek yapıcaz akşam içinde hazır kurabiye kek tarzı şeyler ikram etmeyi düşünüyoruz. Bi 40 kişi oluruz muhtemelen . Amaaaa çok heyecanlıyımmmmm kızlarrr :) Resimleri koyarım buraya dün geldiklerindeki resimleri paylaşayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…