Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,
hayırlısı olsun canım şimdiden gözün aydın :)))
iyi günler...
hayırlı olsun canımmm
benimde 11 eylül, isteme-söz
bu cumarteside oturmaya geliyorlar![]()
teşekkür ederim canım darısı başınıza :))
hadi bakalım hayırlısı olsun senin içinde oturma muhabbetleri çok güzel ama yorucu hiçbirşey anlamıyorsun
çabuk zaman geçsin demi artık yeter bu hasret![]()
tesekkur ederim canım.. bizim surec de zaten cok yorucu geciyo yaa bakalım o aksam ne olcak.. oyle tabi beklemek zor ama biz daha coook beklicez.. 1 yıl sözlu 1 yıl nişanlı beklicem, 2013 de dugun daha cok var :97:
içimde bastırdığım duygumu ortaya çıkardın :96:inşallah canımm umarımmama gercekten cok yorucu stresli bazen vazgecesım gelio
![]()
Merhaba kızlar. Ben 3 Temmuz da istendim, yarın kararımızı açıklayacağız bize gelecekler . Verildikten sonra da kahve çikolatalarımızı yicezCumartesi de sözüm vaarrrrrrrrr
Yıllar sonra sevdiceğime kavuşmanın heyecanı çok büyükkkkk
![]()
hayırlı olsun canım rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah ne güzel sevdiğine kavuşmak allah nasip ederse ağustosta bizim aileler tanışacak nasıl oluyo tanışma neler yapılıyo başından geçtiği için sormak istedim inşallah konuyu dağıtmamışımdır![]()
Bizim de eylül sonu gibi tanışma olacak sadece annesi babası ve erkek arkadşım gelecek ondan bir hafta sonra da isteme söz hepsi bir arada kalabalık tüm aile ile olacak gibi kısmetse.
Rabbim mutlu etsin canımhayırlı olsun inşAllah
![]()