- 13 Ağustos 2014
- 44
- 10
- Konu Sahibi dermannuri
İnşallah vardırŞafak 5 kızlar :) çok meraklı ve heyecanlıyım içeride kıpırtı var mı acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardırŞafak 5 kızlar :) çok meraklı ve heyecanlıyım içeride kıpırtı var mı acaba.
5. Gün Yerleşme oluyor derler:) inşallah bebişin tutunur sanaŞafak 5 kızlar :) çok meraklı ve heyecanlıyım içeride kıpırtı var mı acaba.
Çok şükür akıntı kesildi dünden belli yatıyorum. Benim 19 ağustos test tarihim ama kesin dayanamaz 15 nde yaptırım senin şafak 7 oldu değil mi haydi hayırlı güzel sonuçlar yazalım hepimizBende akıntı olmadı ama okuduğum kadarıyla oluyormuş bazı durumlarda . Geçmezse eğer doktorunu ararsın. En doğru bilgiyi o verir sanırım. Evet beklemek en zor kısmı:) benim de 8 günüm kaldı
İnşallah vardır
İnşallah vardır.. 9 ay boyunca kalacağı yerin hazirligini yapıyordur şu aralar annesi
Benim bugun aşılamadan sonraki 12.günümdü ve dayanamadım beta hcg yaptırdım.Sonuç 5den küçük çıkmış.Tutmadı sanırım ay
Bu şekilde soyluyorlar ama bu değerden sonra hiç yapasım kalmadı ama haklısın yapmalıyımBence iki gün daha bekleyip testi yeniden yapmalısın.. adet olmadığın sürece sorun yok adet olsan bile yinede testi tekrar ediyorlar biliyorsun..
Burdan günlerce negatif çıkıp bekleyip pozitif sonucu alanida okuduk.. 14. Gün olsun Rabbim inşallah dualarini kabul etsin.. iki gün daha sabır benceBu şekilde soyluyorlar ama bu değerden sonra hiç yapasım kalmadı ama haklısın yapmalıyım
Yorum için çok teşekkür ederim, her ne kadar olasılığın çok düşük oldugunu bilsem de anlık içime su serpildi.Burdan günlerce negatif çıkıp bekleyip pozitif sonucu alanida okuduk.. 14. Gün olsun Rabbim inşallah dualarini kabul etsin.. iki gün daha sabır bence
Evet:) günleri sayıyorum tek tek. Kendini çok zorlama bol bol dinlen ama arada kan dolaşımını da saÇok şükür akıntı kesildi dünden belli yatıyorum. Benim 19 ağustos test tarihim ama kesin dayanamaz 15 nde yaptırım senin şafak 7 oldu değil mi haydi hayırlı güzel sonuçlar yazalım hepimiz
Önce negatif sonuç Alıp daha sonra artan çok oluyor umudunu kaybetme moralini bozma canımBenim bugun aşılamadan sonraki 12.günümdü ve dayanamadım beta hcg yaptırdım.Sonuç 5den küçük çıkmış.Tutmadı sanırım ay
İnş canım inşİnşallah vardır
Canım aşılama yapılalı 10 gün oldu dr 11 ağustosta test yaptır dedi dün 5 gün kalmıştı bugün 4 gün kaldı yani şafak 4 :) inş tutunmuştur canım. Dualarınızı eksik etmeyen lütfen. Ben de hepimiz için dua ediyorum. Şu an hiçbir belirtim yok ne adet için ne bebiş için. İnş mutlu haberi alırım salı günü :)5. Gün Yerleşme oluyor derler:) inşallah bebişin tutunur sana
Tatlım bence doktorun dediği tarihi bekle. 15inde hamile olsan bile çıkmayabilir kanda bile. Şimdi varsa bile negatif yada düşük arada bir değer çıkar stres yaparsın belki, gerek yok bence. Beklemek çok zor biliyorum ama en iyisi de o. Ben de dayanamaz erkenden yaptırırdım negatif çıkınca acaba yükselir mi diye düşünür dururdum. Şimdi 11ini bekliyorum kanda bakmak için. Sadece oyalanmak adına ve meraktan erken olduğunu ve çıkmayacağını bile bile idrar testi yapıyorum. Pozitif çıkarsa erkenden öğreneyim diye. Negatif çıkınca üzmüyorum kendimi nasılsa çok erken diye.Çok şükür akıntı kesildi dünden belli yatıyorum. Benim 19 ağustos test tarihim ama kesin dayanamaz 15 nde yaptırım senin şafak 7 oldu değil mi haydi hayırlı güzel sonuçlar yazalım hepimiz
Tatlım doktorlar genelde 14-16 gün sonra baktırın diyorlar o nedenle kesin negatif diyemeyiz. Bence 2 gün sonra bir daha baktır. Onda da negatif olsa bile adet olnadığın sürece baktırmaya devam et. Lütfen üzme kendini. Belki içeride minik varsa stresten etkilenebilir. Dua et hayırlısı de ve bekle lütfen. İnş pozitifleşir dualarımız seninle tatlımBenim bugun aşılamadan sonraki 12.günümdü ve dayanamadım beta hcg yaptırdım.Sonuç 5den küçük çıkmış.Tutmadı sanırım ay
Çok saol canım çok saol. İnş mutlu bir haber verebilirim size. İnanın kendime dua ederken sizlere de dua ediyorum.Huriye048 arkadaşım, 5 gün sonra once senin güzel sonuçlarını alacağız inşallah.. hem sizin Sonuclarinizi hemde kendi sonucumu Heyecanla bekliyorum . Allahım inşallahhh. .. zaman geçmiyor sanki