Aşılama TEMMUZ AĞUSTOS AYINDA AŞILAMA YAPACAK OLANLAR DESTEK OLALIM BİRBİRİMİZE

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende akıntı olmadı ama okuduğum kadarıyla oluyormuş bazı durumlarda . Geçmezse eğer doktorunu ararsın. En doğru bilgiyi o verir sanırım. Evet beklemek en zor kısmı:) benim de 8 günüm kaldı
Çok şükür akıntı kesildi dünden belli yatıyorum. Benim 19 ağustos test tarihim ama kesin dayanamaz 15 nde yaptırım :KK17:senin şafak 7 oldu değil mi haydi hayırlı güzel sonuçlar yazalım hepimiz :KK5:

Huriye048 arkadaşım, 5 gün sonra once senin güzel sonuçlarını alacağız inşallah.. hem sizin Sonuclarinizi hemde kendi sonucumu Heyecanla bekliyorum . Allahım inşallahhh. .. zaman geçmiyor sanki :KK5:

Son düzenleme:
Huriye canim senin safak 5 benimde 6 :) insallah hayirli sonuclar aliriz ama benim sancim cok icimden bi his sanki adet olacaksin diyor cok korkuyorum ama goguslerimde sislik ve agri var kardesim ya insallah negatif bi sonucla karsilasmayiz:KK43:

Çok şükür akıntı kesildi dünden belli yatıyorum. Benim 19 ağustos test tarihim ama kesin dayanamaz 15 nde yaptırım :KK17:senin şafak 7 oldu değil mi haydi hayırlı güzel sonuçlar yazalım hepimiz :KK5:
Evet:) günleri sayıyorum tek tek. Kendini çok zorlama bol bol dinlen ama arada kan dolaşımını da sa

Şafak :5 ama arkadaşlar neden karnım ağrıyo bu kadar normal midir sizce?
Asılama yaptırdıığım günden beri sancım var:KK43:

5. Gün Yerleşme oluyor derler:) inşallah bebişin tutunur sana:anneadayı:
Canım aşılama yapılalı 10 gün oldu dr 11 ağustosta test yaptır dedi dün 5 gün kalmıştı bugün 4 gün kaldı yani şafak 4 :) inş tutunmuştur canım. Dualarınızı eksik etmeyen lütfen. Ben de hepimiz için dua ediyorum. Şu an hiçbir belirtim yok ne adet için ne bebiş için. İnş mutlu haberi alırım salı günü :)

Tatlım bence doktorun dediği tarihi bekle. 15inde hamile olsan bile çıkmayabilir kanda bile. Şimdi varsa bile negatif yada düşük arada bir değer çıkar stres yaparsın belki, gerek yok bence. Beklemek çok zor biliyorum ama en iyisi de o. Ben de dayanamaz erkenden yaptırırdım negatif çıkınca acaba yükselir mi diye düşünür dururdum. Şimdi 11ini bekliyorum kanda bakmak için. Sadece oyalanmak adına ve meraktan erken olduğunu ve çıkmayacağını bile bile idrar testi yapıyorum. Pozitif çıkarsa erkenden öğreneyim diye. Negatif çıkınca üzmüyorum kendimi nasılsa çok erken diye.

Benim bugun aşılamadan sonraki 12.günümdü ve dayanamadım beta hcg yaptırdım.Sonuç 5den küçük çıkmış.Tutmadı sanırım ay :KK43:
Tatlım doktorlar genelde 14-16 gün sonra baktırın diyorlar o nedenle kesin negatif diyemeyiz. Bence 2 gün sonra bir daha baktır. Onda da negatif olsa bile adet olnadığın sürece baktırmaya devam et. Lütfen üzme kendini. Belki içeride minik varsa stresten etkilenebilir. Dua et hayırlısı de ve bekle lütfen. İnş pozitifleşir dualarımız seninle tatlım

Huriye048 arkadaşım, 5 gün sonra once senin güzel sonuçlarını alacağız inşallah.. hem sizin Sonuclarinizi hemde kendi sonucumu Heyecanla bekliyorum . Allahım inşallahhh. .. zaman geçmiyor sanki :KK5:
Çok saol canım çok saol. İnş mutlu bir haber verebilirim size. İnanın kendime dua ederken sizlere de dua ediyorum.

X