- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 40
-
- Konu Sahibi dermannuri
Canım özelde yaptırıcam 4750 tüp bebek bir de ayrıca ilaçlar satın alınacak o da 1500-2000 civarı toplamda yani 6-7 bin civarı tutacak ben doğuda küçük bir ilçedeyim oturduğum ilçede kadın doğumcu falan yok antep 100 km bize. Orda yaptırıcam inş. Çalıştığım için konuştum inş gelecek ay bir aksilik olmazsa gidicez tüp bebeğe. Bu arada benim 6 yaşında bir kızım var o nedenle devletten rapor alamıyorum sanırım tam emin değilim ama benim için öyle galiba. Senin hiç bebiş yoksa rapor çıkarılır bence. Araştır istersen. İnş bebişlerimiz gelirBende denemistim ovulasyon testi :) ne kadarmis tup bebek sartlari varmi. Canim bende cok inanmiyorum boyle seylere ama ne bilim ya kafam karisti ne yapacagima sasirdim
Bende cocukk varsa cikarilmiyo diye biliyorum.. Ben asilama icin rapor cikarmistim tup bebek icinde cikar diye dusunuyorum. Rapor icin asilama sayisi varmi onu bilmiyorum. Allah'im bu sefer yuzumuze guler insallah :)Canım özelde yaptırıcam 4750 tüp bebek bir de ayrıca ilaçlar satın alınacak o da 1500-2000 civarı toplamda yani 6-7 bin civarı tutacak ben doğuda küçük bir ilçedeyim oturduğum ilçede kadın doğumcu falan yok antep 100 km bize. Orda yaptırıcam inş. Çalıştığım için konuştum inş gelecek ay bir aksilik olmazsa gidicez tüp bebeğe. Bu arada benim 6 yaşında bir kızım var o nedenle devletten rapor alamıyorum sanırım tam emin değilim ama benim için öyle galiba. Senin hiç bebiş yoksa rapor çıkarılır bence. Araştır istersen. İnş bebişlerimiz gelir
selamlar ben yenı katıldım 21 agustos cuma ikincş asılamamı oldum 5 yumurtam vardı bır hafta oldu adetıme ıkı hafta var karnım ve belım asırı agrıyo gaz asıru derecede var sızce normalmı
ilac wermedi doktorum ama
selamlar benşm adet olacakmıs gibi agrım var asılamanın 6. gunu adetıme 2 hafta var sızce nedir bu
hiçbir belirtim yok....beklemedym....beklemek cok zor surec durumunuz nasıl
ins hepımızın nerede yaptırdınızhiçbir belirtim yok....beklemedym....
sizin de ağrınızı bilemiyorum ki inş tutmuştr bebiş....
antepte yaptırdm özel hastanede......bu arada belirtilere takılmamk gerek.yıllardır her ay şu bu o belirti deyip durdum ve sonuç hep hüsran.....sizin ilk aşılama mı?ins hepımızın nerede yaptırdınız
yok 2. hayrlısı ne yapalımantepte yaptırdm özel hastanede......bu arada belirtilere takılmamk gerek.yıllardır her ay şu bu o belirti deyip durdum ve sonuç hep hüsran.....sizin ilk aşılama mı?
kaç yıldır uğtraşıyorsunz?sorun ne szn?bizm sorun bnde.pkoluyum ve 4 yıllık evliym 4 yıldr uğraşyrzyok 2. hayrlısı ne yapalım
bir sorun yok 4 yıllık ewlıyım bende 4 yıldr ıstıyom ama doktora 1 senedr gıdıyormkaç yıldır uğtraşıyorsunz?sorun ne szn?bizm sorun bnde.pkoluyum ve 4 yıllık evliym 4 yıldr uğraşyrz
hmm rabbim emeklermzi boşa çkarmsn inş...bir sorun yok 4 yıllık ewlıyım bende 4 yıldr ıstıyom ama doktora 1 senedr gıdıyorm
amin aminnnhmm rabbim emeklermzi boşa çkarmsn inş...
hiçbir belirtim yok....beklemedym....
sizin de ağrınızı bilemiyorum ki inş tutmuştr bebiş....
Aminnn canım inşallah :)) çok teşekkür ederim..senin nasıl gidiyor kaç haftalık oldun :))Canim beniiim hayirli ugurlu olsun tebrik ederim cok sevindim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin :)