- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
-
- Konu Sahibi dermannuri
test yaptım ve negatif....yine yine olmadı.....benim de eşim ilk aşılama tutmadığında çok üzülmüştü, demek ki çook umutluymuşama üzüntüsü çok sürmedi.. atlattı hemen.. inşallah bu kez herkesin tutar da kimse üzülmez
test yaptım ve negatif....yine yine olmadı.....
idrar testi.13.günm bugün.olsa çkardı...progestanı da sonuncsnu dün akşam aldm.yani 2-3 güne adet olrmyaa çok üzüldüm. emin misin bu sonuçtan sen?? iyi bir test mi bu? inşallah sonucun değişir..
test mi yapcksn? kanan adet kanamsı mı lekelnme mi?bende yaptıracam 9.günüm kanamam oldu adetçime 2. hafta var anlamadım
e cnım çok erken kan testi içn.sen şmdi normal adet kanaması mı yaşıyosun?????1,17 mIU/mLsonuc bu olumsuz
çok erken keşke kanda baktırmasydn....sen şmdi adet kanamsı görüyor musun görmüyor musun anlamdm??bilmiyorum anlamadım yarın doktorum cagırdı ultrasyondan bakacakmş
canım naptn nasılsın??????????*bende anlamadım adet kanamasına ben
zıyo
e çok erken ama yaaahasta olmusum ucuncuye artık
sans demekkıe çok erken ama yaaayumurta çatladktan snra 14-16. gün arası adet olnr dye blyrm.
Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü canım? Rabbim tamamına erdirsin inşallahKızlar bende ağustosta aşılama denedik.olmadı . Eylül ayında da tüp denedik. bugün transferimin 6. günü. Şu hassas olan gebelik testinden yaptım. Ikinci çizgi çok silik çıktı. Umutlanmalı mıyım yoksa çok mu acele ettim bilemiyorum
Çatlama iğnesinden 13-14 gün geçmiştir.Çatlatma iğnesinin kaçıncı günü canım? Rabbim tamamına erdirsin inşallah