- 3 Şubat 2009
- 48
- 33
-
- Konu Sahibi dermannuri
Gitmisken hepsini gör kese, bebek, kalp atışı Ohh hiç stres yapmadan hepsini öğren banada çok mantık geldi...Yüksek bir değer göreceğimi bilsem hemen Yaptırırım . Daha önce iki kere normal yolla hamile kaldım ben değerlerim hep 300lerde kaldı sonra düşük Yaptım. O Yüzden korkuyorum. 1000 Değerler görmek istiyorum:) çok şey istiyorum sanırım
Arkadaşım tebrik ederim.inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder ve bebişinde sağlıklı olur. Darısı başımıza. Kaçıncı günde test yaptın ve öğrendin. Belirtilerin nelerdi.bende hiç belirti yok.günde 1 yada 2 kez belime ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor sadece.Caniiim gittim bugun doktora cok sukur hamileyim darisi sizlerin basina rabbim insallah bu duyguyu sizlerede nasip etsin isteyen herkese versin insallah dualarim sizinle canim :)
Tesekkur ederim huriyeİnş kanda da yüksek çıkar tatlım
Tesekkur ederim canim rabbim tum isteyenlere nasip etsin. insallah hepinizin mutlu haberlerini en kisa zamanda aliriz :)Forumun sessiz takipçilerindenim ben :) Güzel haberler alınca burda mutlu oluyorum :) Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
:):) caniiimm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin bilemezsin hemde nasil bayram oldu bize rabbim herkese nasip etsin insallah hepinizin guzel haberlerini alip boyle seviniriz :)Wuhuuuu çokkk sevindim canım..inan hissetmistim Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah...desene bayrama erken girdiniz siz
amin arkadaşım inşallah Rabbim her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder hayırlı bir şekilde.Hayırlısı olsun inşallah..Allahım en kisa zamanda öncelikle sağlıkla güzel sonuçlar almanı nasip etsin
Arkadaşım tebrik ederim.inşallah hamileliğin sağlıklı bir şekilde devam eder ve bebişinde sağlıklı olur. Darısı başımıza. Kaçıncı günde test yaptın ve öğrendin. Belirtilerin nelerdi.bende hiç belirti yok.günde 1 yada 2 kez belime ve kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor sadece.
Canım kaçıncı gün testin negatif çıktı ki günü gelmiş miydi? Hayırlısı olsun Allah en kisa zamanda nasip etsin inşallah..Kızlar bu sabah test yaptırdım maalesef negatif. Bayramdan sonra tüp bebek denemeyi düşünüyorum. Aşılamayı bir kere denemek yeterli bence
İnşallahhh :) aminnn canım.. topiğimizi unutma sakın bak benim 5 günüm kaldı :)):):) caniiimm cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin bilemezsin hemde nasil bayram oldu bize rabbim herkese nasip etsin insallah hepinizin guzel haberlerini alip boyle seviniriz :)
Selam kızlar, sizlere umut olayım sana inşallah.
Kısaca anlatıyım 6 ay çocuk olmadı. sonra doktora gittik eşimde tek taraflı 1.derece varikosel vardı.
sperm sayısı iyiydi hızı eh diyelim morfoloji 1 di. bi doktor hayatta çocuğunuz olmaz tüp bebek yaptırın dedi paramız yoktu başka doktora gittik olur sen sıkma canını dedi. ama sıkmamak elde mi.eşime keçiboynuzu kürü yaptık bir ay sonrada proxed ve evicap kullanımaya başladı. 6 aydır kullanıyo. ben stresten pko oldum çok üzüldüm çok ağladım. ama bugün yani 14 aylık bekleyişten sonra adetim 4 gün geçti ve testte çift çizgiyi gördüm. Bu adetle doktora gidip aşılama yada tüp bebek için hazırlıklara başlayacaktık. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Daha kan vermedim doktora da gitmedim siz de bana dua edin bebeğim benimle olsun.
sağol canım tabi kese kalp atışı falan görünmedi daha ama dayanamadım yazdım sizlere.Amin. Ne kadar güzel bir haber bu :) İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.
Selam kızlar, sizlere umut olayım sana inşallah.
Kısaca anlatıyım 6 ay çocuk olmadı. sonra doktora gittik eşimde tek taraflı 1.derece varikosel vardı.
sperm sayısı iyiydi hızı eh diyelim morfoloji 1 di. bi doktor hayatta çocuğunuz olmaz tüp bebek yaptırın dedi paramız yoktu başka doktora gittik olur sen sıkma canını dedi. ama sıkmamak elde mi.eşime keçiboynuzu kürü yaptık bir ay sonrada proxed ve evicap kullanımaya başladı. 6 aydır kullanıyo. ben stresten pko oldum çok üzüldüm çok ağladım. ama bugün yani 14 aylık bekleyişten sonra adetim 4 gün geçti ve testte çift çizgiyi gördüm. Bu adetle doktora gidip aşılama yada tüp bebek için hazırlıklara başlayacaktık. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin. Daha kan vermedim doktora da gitmedim siz de bana dua edin bebeğim benimle olsun.
Selam Kızlar nasıl gidiyor ? Bende Ara ara adet ağrısından farkli kasik agrisi gelip geciyor beklemekten çok sıkıldımşafak 5 sizlerin kaç günü var?
Bu bekleyisimizin sonunda Pozitif güzel sonuçlar alalım inşallah. Bazen çok inanıyorum umutla doluyorum, bazende korkuyla olumsuz düşünüyorum.. sen ne hissediyorsun? Bak yeni güne girdik benim 4 seninde 6 günün kaldı bile :))Benim de 7 günüm var. Oyalanacak bir şeyler bulmaya çalışıyorum sürekli.