- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
Çift çizgi olarak gülüyoruz allahım kafayı yedik grup olarakahahahahah kızlar cidden sesli güldüm, allah da sizi güldürsün (çift çizgi çift çizgi çift çizgi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift çizgi olarak gülüyoruz allahım kafayı yedik grup olarakahahahahah kızlar cidden sesli güldüm, allah da sizi güldürsün (çift çizgi çift çizgi çift çizgi)
ahhahahah kırk kere söylersen gerçek olurmus derler.. ben başlattım...Çift çizgi olarak gülüyoruz allahım kafayı yedik grup olarak
Amiiin hep birlikte guleliimmmahahahahah kızlar cidden sesli güldüm, allah da sizi güldürsün (çift çizgi çift çizgi çift çizgi)
Evren bizimle olsuun hamileyim, hamileyiz, hamilesinizahhahahah kırk kere söylersen gerçek olurmus derler.. ben başlattım...
evet inşallah gülücez kızlar ben eminim bu ay olmazsa bekle bizi ağustos (çift çizgi) ahhdhdjAmiiin hep birlikte guleliimmm
l l
l l l l
Ben yaptım valla sen de yap kızBenim regle 7 gün var regl günü erken gebelik yapmayı düşünüyorum
tatildeee
3gün aralıkla önce rüyamda yerleşme kanaması yaşadığımı gördüm, sonra hamileydim beta124tü sonra da ablamı rüyamda gebe gördüm. Yaz ayı diye üstümüze bi şeyler de örtemiyoruz (çift çizik çift çizik)evet inşallah gülücez kızlar ben eminim bu ay olmazsa bekle bizi ağustos (çift çizgi) ahhdhdj
kız öyle deme belki malum olmuştur beni de gör rüyanda inşşl (çift çizgi çift çizgi)3gün aralıkla önce rüyamda yerleşme kanaması yaşadığımı gördüm, sonra hamileydim beta124tü sonra da ablamı rüyamda gebe gördüm. Yaz ayı diye üstümüze bi şeyler de örtemiyoruz (çift çizik çift çizik)
Sanki sabah yazdi sonra yok oldu gibi gelditatildeee
Düşündüğüm şeyleri dile getirsem var yaa ufff. 3kaybım var üzerine bi de bunlar eklenince acaba acabalar beni benden alıyokızlar bişe sorcam şimdi mesela biz deniyoruz ve olmuyo ya, acaba hazır değil miyim, yapamicaı miyim gibi şeyler düşünüyo musunuz siz de
Geçen ay adet olacağımı görmüştüm bayram günü çat adet oldum meselakız öyle deme belki malum olmuştur beni de gör rüyanda inşşl (çift çizgi çift çizgi)
ya aslında nasipten öte yol yok. allahın bizim için hazırladığı bildiği daha iyi bişey var demekki. valla hilmiyorum. seni üzmek istemem ama kayıplarının bi sebebi var mı canımDüşündüğüm şeyleri dile getirsem var yaa ufff. 3kaybım var üzerine bi de bunlar eklenince acaba acabalar beni benden alıyo
off çok iiiiyi inşallah gebesin balım bu sefer rüyanda da görmüşsün zaten test mest bos is gerek yok sjdkskskGeçen ay adet olacağımı görmüştüm bayram günü çat adet oldum mesela
Yok estağfurlah ne üzmesi beni üzenler bu cümleyi kullanmıyor da Kan pıhtılaşmam var onun dışında elle tutulur bi sebep öne sürülmedi. İlki ikizdi ama çok geç öğrenmiştim ihtimal vermemiştim gebe olduğuma kalp atışı duyamadık biri düşmüştü son kontrolümde. İkinci gebelikte de geç döllenme olmuştu iğne vurulmaya başlamıştım pıhtılaşma için yine kalp atımı duyamadık. Üçüncü ise yine iğneler kullandım ama beta düzenli artmıyordu kese vardı ama sağlıksız bi keseydiya aslında nasipten öte yol yok. allahın bizim için hazırladığı bildiği daha iyi bişey var demekki. valla hilmiyorum. seni üzmek istemem ama kayıplarının bi sebebi var mı canım
Yaaa afsafsgafafoff çok iiiiyi inşallah gebesin balım bu sefer rüyanda da görmüşsün zaten test mest bos is gerek yok sjdksksk
rabbim sana kolay geçen bir hamilelik, hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım. dualarımdasınYok estağfurlah ne üzmesi beni üzenler bu cümleyi kullanmıyor da Kan pıhtılaşmam var onun dışında elle tutulur bi sebep öne sürülmedi. İlki ikizdi ama çok geç öğrenmiştim ihtimal vermemiştim gebe olduğuma kalp atışı duyamadık biri düşmüştü son kontrolümde. İkinci gebelikte de geç döllenme olmuştu iğne vurulmaya başlamıştım pıhtılaşma için yine kalp atımı duyamadık. Üçüncü ise yine iğneler kullandım ama beta düzenli artmıyordu kese vardı ama sağlıksız bi keseydi
Yaaa çok teşekkür ederim güzel dileğin ve duaların için rabbim sınıyor sınavımızı başarıyla geçelim rabbim betlerde güzel eylerrabbim sana kolay geçen bir hamilelik, hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin canım. dualarımdasın