Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim regle 7 gün var regl günü erken gebelik yapmayı düşünüyorumSims valla adetime 9 gün kaldı çok test yapasım var kendimi durdurmaya çalışıyorum sende durumlar ne belirti var mı
2 ay önce gebeliğimi kasığıma iğne batar gibi olmasından, ara ara mide bulantılarımdan ve koku hasasiyetim olmuştu yine aynı şekildeyim bir tek gögüs ağrım yok yalnızca dolgunlaştıNe gibi farklılıklar hissediyorsun canım peki?
Dolgunlasma da yeterli mi belirti icin cunku gogus ucu sizlamasi tarzinda bi seyim yok ama buyudu sanki2 ay önce gebeliğimi kasığıma iğne batar gibi olmasından, ara ara mide bulantılarımdan ve koku hasasiyetim olmuştu yine aynı şekildeyim bir tek gögüs ağrım yok yalnızca dolgunlaştı
uçlarının hassasiyetini herkes o kadar söylüyo ki psikolojim bozuldu bakıyorum sürekli ama tık yok ahshshshDolgunlasma da yeterli mi belirti icin cunku gogus ucu sizlamasi tarzinda bi seyim yok ama buyudu sanki
Benim dolgunluk+kaşıntı var göğüslerde birbirimizin belirtilerini birleştirecek be güzel bi gebelik ortaya çıkar heeeDolgunlasma da yeterli mi belirti icin cunku gogus ucu sizlamasi tarzinda bi seyim yok ama buyudu sanki
Yemin ediyorum surekli bakiyorum yakinda fuze olcakuçlarının hassasiyetini herkes o kadar söylüyo ki psikolojim bozuldu bakıyorum sürekli ama tık yok ahshshsh
Kesinlikle yaa tamamliyoruz birbirimiziiBenim dolgunluk+kaşıntı var göğüslerde birbirimizin belirtilerini birleştirecek be güzel bi gebelik ortaya çıkar heee
Tatlım şey var bi de hiç belirti olmadan gebe kalanlar da ben kendimi onlara daha yakın hissediyorumuçlarının hassasiyetini herkes o kadar söylüyo ki psikolojim bozuldu bakıyorum sürekli ama tık yok ahshshsh
belirti arayana yeterliDolgunlasma da yeterli mi belirti icin cunku gogus ucu sizlamasi tarzinda bi seyim yok ama buyudu sanki
Adeti gecikir 10 gun falan aa bi test yapayim diyip hamile kalanlar miTatlım şey var bi de hiç belirti olmadan gebe kalanlar da ben kendimi onlara daha yakın hissediyorum
Yehuuu o zamanbelirti arayana yeterli
artımed beni kandırdı ona inanmayın lütfennn ((((Yehuuu o zaman
Ta kendileri bi de daha adete 8gün vardır dur bi test yapayım diyenler ama “0” belirtiAdeti gecikir 10 gun falan aa bi test yapayim diyip hamile kalanlar mi
ateş ölçmeme gerek yok yanıyom cayır cayır psikoloğum alt üst olduKizlar sabahlari ates olcen var mi aramizda
Onu da anlamiyorum belli bi derece üstüne cikmasi gerekiyormusateş ölçmeme gerek yok yanıyom cayır cayır psikoloğum alt üst oldu
Aynen aynenTa kendileri bi de daha adete 8gün vardır dur bi test yapayım diyenler ama “0” belirti
yaa hangi birini düşünücez bilmiyorum inşallah hemencik öğreniriz sağ selamet kucağımıza alırızOnu da anlamiyorum belli bi derece üstüne cikmasi gerekiyormus
Yemin ediyorum surekli bakiyorum yakinda fuze olcak
ahahahahah kızlar cidden sesli güldüm, allah da sizi güldürsün (çift çizgi çift çizgi çift çizgi)Tatlım şey var bi de hiç belirti olmadan gebe kalanlar da ben kendimi onlara daha yakın hissediyorum