- 25 Mart 2024
- 695
- 461
aynen öyle canım çaba bizden gerisi tevekkül edeceğiz. kaç yaşındasın bu aradaYaaa çok teşekkür ederim güzel dileğin ve duaların için rabbim sınıyor sınavımızı başarıyla geçelim rabbim betlerde güzel eyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle canım çaba bizden gerisi tevekkül edeceğiz. kaç yaşındasın bu aradaYaaa çok teşekkür ederim güzel dileğin ve duaların için rabbim sınıyor sınavımızı başarıyla geçelim rabbim betlerde güzel eyler
Yok kız varsa çıkmaz henüz negatif görmek istemiyorumBen yaptım valla sen de yap kız
34aynen öyle canım çaba bizden gerisi tevekkül edeceğiz. kaç yaşındasın bu arada
İlk denemelerinizde mi gebe kaldınız ne kadardır deniyorsunuz ama şöyle düşün hiç değilse gebe kalabiliyorsunuz 1 yıldır bizde gebelik gelişmedi gebeliği geçtim kimyasal gebelik bile yaşamadım
Ben de 36 yasindayim 2 hamileligim tup bebekle oldu ve dusukle sonuclandi onumuzdeki ay dogal gebelik icin 2.ve ayni zamanda son denemem olacak olmazsa tekrar tedaviye baslayacagim bu ay hepimiz icin guzel bi ay olsunn güzellikler getirsin
Özel değilse acaba olmama sebebi var mkBen de 36 yasindayim 2 hamileligim tup bebekle oldu ve dusukle sonuclandi onumuzdeki ay dogal gebelik icin 2.ve ayni zamanda son denemem olacak olmazsa tekrar tedaviye baslayacagim bu ay hepimiz icin guzel bi ay olsunn güzellikler getirsin
Dusuklerin sebebi genetik denildi ama tup bebege basvurma sebebi dusuk amhÖzel değilse acaba olmama sebebi var mk
Yaa evet kendiliğinden doğal gebelik hepsi de 3yıldan beri düşünüyoruz 2yılda 3gebelik oluştuİlk denemelerinizde mi gebe kaldınız ne kadardır deniyorsunuz ama şöyle düşün hiç değilse gebe kalabiliyorsunuz 1 yıldır bizde gebelik gelişmedi gebeliği geçtim kimyasal gebelik bile yaşamadım
Rabbim sana da en güzelini nasip etsin canım benim Bana da tüp dedi bi doktor kesin olarak ama başka bi doktora geçtim deneyin ama yaştan dolayı da çok geç kalmayalım dedi. Tüp bebek de güzel yumurta ve spermi alacaklar ama dışını biliyoruz içini bilmiyoruz. Bi de benim 3ü de araştırılmadı şayet olumsuz bi sonuçla karşılaşırsam araştırılacak bu seferBen de 36 yasindayim 2 hamileligim tup bebekle oldu ve dusukle sonuclandi onumuzdeki ay dogal gebelik icin 2.ve ayni zamanda son denemem olacak olmazsa tekrar tedaviye baslayacagim bu ay hepimiz icin guzel bi ay olsunn güzellikler getirsin
Ya deme öyle bee akıl yaşta değil başta biz tecrübeliyiz sadece yıl olarakkendimi bebe gibi hissediyorum 24üm ben
Insallah canim hepimize maalesef doktorlar arastirmadan direkt tup bebege yonlendiriyor aslinda yapilcak cok sey varken Yeni tedavi icin genetik testlerim yapildi bi sey cikmadi aslinda sanirim merkezde dollenirken birtakim sorunlar olustu, trombofili paneli mi yapildi sizeRabbim sana da en güzelini nasip etsin canım benim Bana da tüp dedi bi doktor kesin olarak ama başka bi doktora geçtim deneyin ama yaştan dolayı da çok geç kalmayalım dedi. Tüp bebek de güzel yumurta ve spermi alacaklar ama dışını biliyoruz içini bilmiyoruz. Bi de benim 3ü de araştırılmadı şayet olumsuz bi sonuçla karşılaşırsam araştırılacak bu sefer
PIHTılaşma o ise yapıldı canım kromozomlara bakıldı eşime de bana da onlarda sıkıntı yok. Rahim filmi temiz sma testimiz temiz eşimin sperm testleri normal denilebilecek düzeyde. Geçen mesela perinatolji bölümüne yönlendirmesi için kadın Doğuma gittim şehir hastanesine 9tüp kan aldılar Şu ana kadar kan uyuşmazlığı olan biz kan uyuşmazlığı pozitif çıktı ne alakaysa devlete gitmemeyi bi kez daha anladımInsallah canim hepimize maalesef doktorlar arastirmadan direkt tup bebege yonlendiriyor aslinda yapilcak cok sey varken Yeni tedavi icin genetik testlerim yapildi bi sey cikmadi aslinda sanirim merkezde dollenirken birtakim sorunlar olustu, trombofili paneli mi yapildi size
“Kan uyuşmazlığı olmayan biz” demek istedimPIHTılaşma o ise yapıldı canım kromozomlara bakıldı eşime de bana da onlarda sıkıntı yok. Rahim filmi temiz sma testimiz temiz eşimin sperm testleri normal denilebilecek düzeyde. Geçen mesela perinatolji bölümüne yönlendirmesi için kadın Doğuma gittim şehir hastanesine 9tüp kan aldılar Şu ana kadar kan uyuşmazlığı olan biz kan uyuşmazlığı pozitif çıktı ne alakaysa devlete gitmemeyi bi kez daha anladım
Evet ona bakilmistir o zaman Yok kesinlikle devletin kadin dogumculari gercekten bi degisik iki doktora gittim, ikisinden de aglayarak ciktim odadanPIHTılaşma o ise yapıldı canım kromozomlara bakıldı eşime de bana da onlarda sıkıntı yok. Rahim filmi temiz sma testimiz temiz eşimin sperm testleri normal denilebilecek düzeyde. Geçen mesela perinatolji bölümüne yönlendirmesi için kadın Doğuma gittim şehir hastanesine 9tüp kan aldılar Şu ana kadar kan uyuşmazlığı olan biz kan uyuşmazlığı pozitif çıktı ne alakaysa devlete gitmemeyi bi kez daha anladım
Tsh, anti tpoya da bakildi degil mi onlar da onemliymis biraz gec ogrendim“Kan uyuşmazlığı olmayan biz” demek istedim
Tsh troid oluyor değil mi canım. 2yıldan beti alınan tsh sonuçlarım hep hastanenin değer aralığında çıkıyor. Yani bugüne kadar tsh böyle amh böyle sıkıntıda denmedi konusu dahi açılmadı canım demekki sıkıntı yok. Pkos görünümü var bi de pıhtılaşma Başına bi şey gelmedikçe ben biliyorsun ben ilgileniyorsun yani ben öyleydim ne zamanki bi şeyler yaşadım araştırdıkça öğrendim.Tsh, anti tpoya da bakildi degil mi onlar da onemliymis biraz gec ogrendim
Iyi o zaman sevindim canim evet aynen oyle oluyor, surekli arastirmacaTsh troid oluyor değil mi canım. 2yıldan beti alınan tsh sonuçlarım hep hastanenin değer aralığında çıkıyor. Yani bugüne kadar tsh böyle amh böyle sıkıntıda denmedi konusu dahi açılmadı canım demekki sıkıntı yok. Pkos görünümü var bi de pıhtılaşma Başına bi şey gelmedikçe ben biliyorsun ben ilgileniyorsun yani ben öyleydim ne zamanki bi şeyler yaşadım araştırdıkça öğrendim.
eşinizin ve sizin kan grubunuz nedir? yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim benPIHTılaşma o ise yapıldı canım kromozomlara bakıldı eşime de bana da onlarda sıkıntı yok. Rahim filmi temiz sma testimiz temiz eşimin sperm testleri normal denilebilecek düzeyde. Geçen mesela perinatolji bölümüne yönlendirmesi için kadın Doğuma gittim şehir hastanesine 9tüp kan aldılar Şu ana kadar kan uyuşmazlığı olan biz kan uyuşmazlığı pozitif çıktı ne alakaysa devlete gitmemeyi bi kez daha anladım
Eşim B+ ben A+ ay ne güzel bi meslekeşinizin ve sizin kan grubunuz nedir? yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim ben