kan uyuşmazlığınız yok bencede devlete gitmeyin evet mükemmel bir meslek.bebek konusunda 10+ yıl tecrübeliyim sıra kendi bebeğimi yapıp bakmaya geldi artık ahahahEşim B+ ben A+ ay ne güzel bi meslek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan uyuşmazlığınız yok bencede devlete gitmeyin evet mükemmel bir meslek.bebek konusunda 10+ yıl tecrübeliyim sıra kendi bebeğimi yapıp bakmaya geldi artık ahahahEşim B+ ben A+ ay ne güzel bi meslek
İşin garibi eşimin kan grubunu bilmeden sadece benden kan alıp şaaak diye kan uyuşmazlığı pozitif yazıyor sonuçta ay inşallah hadi güzel haberler verirsin bizekan uyuşmazlığınız yok bencede devlete gitmeyin evet mükemmel bir meslek.bebek konusunda 10+ yıl tecrübeliyim sıra kendi bebeğimi yapıp bakmaya geldi artık ahahah
Sabaha doğru beta vereceğim tekrar anlayacağız ne olduğunu inşallah çok güzel bir haber veririm size,sizde banaaaaİşin garibi eşimin kan grubunu bilmeden sadece benden kan alıp şaaak diye kan uyuşmazlığı pozitif yazıyor sonuçta ay inşallah hadi güzel haberler verirsin bize
Sanırım konuşmuştuk sizinle 0,5 in altındaydı galiba amh değeriniz umarım gebelik gerçekleşir Allah isteyen bekleyen herkese versin hakedene versinDusuklerin sebebi genetik denildi ama tup bebege basvurma sebebi dusuk amh
İdrar testiniz silik mi çıktıSabaha doğru beta vereceğim tekrar anlayacağız ne olduğunu inşallah çok güzel bir haber veririm size,sizde banaaaa
Her insan farklı tabi ki bende geçen aylarımda kesin gebeyim demiştim bu sebeplerden ötürü ama değildim yani bence çokta belirti aramayalım tek belirtisi reglin 5 günden fazla gecikmesiMerhaba kızlar ayın 10'unda yumurtam çatladı akıntı ile anladım yumurtam çatlayınca meme ucu hassasiyetim olur maks 2 gun surerdı. Bir iki gün sürdü cuma günü geçmeye başladı derken cuma gecesi deli gibi meme ucu acım başladı tırnağım bile değdiremiyorum arada göğsüme de sızılar giriyor en önemlisi de cumartesi pazar pazartesi dahil rahimde batmalar delınıyormus gb oldu adet agrıları gibi ağrılarım oldu özellikle yürürken ve iş yaparken aniden batmalarım oluyor 4gündür. Yaklaşık 2 günde belimde ve bacağımda ağrım oldu bir kere de sırtım ağrıdı yerleşme evresini düşünüyorum açıkçası hepsini geçtim bir gün meme ucu hassasiyetim olursa onu Kale alacağım sadece derdim ama deli gibi yani deli gibi sütyen bile takamıyorum adetime 6 7 gün var normalde genelde kadınlarda adete kadar meme ucunda ağrı falan olmaz gebelik işaretidir genelde benim gibi olan oldu mu hiç acaba ya da var mı şu anda öyle olan. Kızımda da uçlarım acımıstı cunku?
erken beta vermiştim 1.20 altındyadı bir kaç gün sonra tekrar beta verdim 4.19 a yükselmişti 24 saati geçti şimdi tekrar verdim sonucu bekliyorumİdrar testiniz silik mi çıktı
Çıktımı sonuçların canımerken beta vermiştim 1.20 altındyadı bir kaç gün sonra tekrar beta verdim 4.19 a yükselmişti 24 saati geçti şimdi tekrar verdim sonucu bekliyorum
İnşallah pozitif görürsünÇıktımı sonuçların canım
İnşallahhSanırım konuşmuştuk sizinle 0,5 in altındaydı galiba amh değeriniz umarım gebelik gerçekleşir Allah isteyen bekleyen herkese versin hakedene versin
Hayirlisi olsun bir dahaki ay tekrar insallaharkadaşlar ben bu ay adaya veda ediyorum kalan arkadaşlara başarılar :)
evet öyle birdaha ki ay hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım inşaAllahHayirlisi olsun bir dahaki ay tekrar insallah
Bugün mü adet gününHiç belirtim yok kesin regl olcam