- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Yarin sabah ilk idrarla deneyin bir deİnşallah vardır daha adetime de var nasıl çıktı inan anlamadım yani hala inanamıyorum emin bile olamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin sabah ilk idrarla deneyin bir deİnşallah vardır daha adetime de var nasıl çıktı inan anlamadım yani hala inanamıyorum emin bile olamıyorum
Testim yok valla üç gün geçsin birde öyle deneyeyim diyorum hem belki biraz daha belirgin çıkar varsa daYarin sabah ilk idrarla deneyin bir de
Bir daha onunla deneseniz pik cikabilirEvet var
Benim de arada kramplarım oluyor yatarken özellikle sol tarafım geriliyor gibi bıçak saplanıyor gibi değişik ya bu durum heyecanlandırıyor beriArada kramp giriyor ama cok degil sende durumlar nasil
beta versen keşke daha net anlaşılır.insan merak ediyor ya bende kendimi tutamıyorum yanlış bu kadar strese sebep oluyor biliyorum ama elde değilİnşallah vardır daha adetime de var nasıl çıktı inan anlamadım yani hala inanamıyorum emin bile olamıyorum
Beni de heyecanlandiriyor olmadiginda da modum dusuyorBenim de arada kramplarım oluyor yatarken özellikle sol tarafım geriliyor gibi bıçak saplanıyor gibi değişik ya bu durum heyecanlandırıyor beri
Valla üç güm sonra bir test yapcam eğer birşey çıkarsa yine ilk 10 dakikada bu sefer kana gidicem bu kaset testler insanı yanıltıyor emin olamıyorum inşallah vardır çok bekledim çok istiyorumbeta versen keşke daha net anlaşılır.insan merak ediyor ya bende kendimi tutamıyorum yanlış bu kadar strese sebep oluyor biliyorum ama elde değil
Benim bu ay çok umudum var antibiyotik kullanmam lazım ama sanki hamileyim gibi hissediyorum kullanmıyorum inşallah Umutlarımız bu sefer boşa çıkmazBeni de heyecanlandiriyor olmadiginda da modum dusuyor
İnşallahh inşallah bugun bas agrisindan bittim parol bile icmedim bi sorun olmasin diyeBenim bu ay çok umudum var antibiyotik kullanmam lazım ama sanki hamileyim gibi hissediyorum kullanmıyorum inşallah Umutlarımız bu sefer boşa çıkmaz
Ben de yirmilik dişimi çektirdim ağrıdan ölüyorum ama dayanmaya çalışcam adetim yaklaştı inşallah olmam da değerİnşallahh inşallah bugun bas agrisindan bittim parol bile icmedim bi sorun olmasin diye
Benim de sağ tarafım yumurtlama sonrasında hep ağrdi sağıma yatamıyorum ayağa kalkarken bıçak saplanır gibi ağrı giriyorBenim de arada kramplarım oluyor yatarken özellikle sol tarafım geriliyor gibi bıçak saplanıyor gibi değişik ya bu durum heyecanlandırıyor beri
InsallahBen de yirmilik dişimi çektirdim ağrıdan ölüyorum ama dayanmaya çalışcam adetim yaklaştı inşallah olmam da değer
Aynen benim de gün içinde de oluyor da dün akşam özellikle çok oldu yatakta . Akıntım da var göğüs hassasiyetm de var bakalımBenim de sağ tarafım yumurtlama sonrasında hep ağrdi sağıma yatamıyorum ayağa kalkarken bıçak saplanır gibi ağrı giriyor
O şey yok bendeBi de benim karnıma dokununca sertlik var gibi sizde de var mı ben mi kafamda çok kuruyorum
Belki normalde de serttir bi ara yorum görmüştüm burda öyle de ordan aklıma geldiO şey yok bende
Göbüş yağlarım karın sertliğine engel oluyor bacım şaka bi yana gerçekten öyle bi sertlik yok canım. Ara ara göğüslerime batma oluyor o da saniyelik. Vala bugün 30.günümdeyim ama gelen giden olmadı dahaBelki normalde de serttir bi ara yorum görmüştüm burda öyle de ordan aklıma geldi
Beş günüm var benim de .35gün döngümGöbüş yağlarım karın sertliğine engel oluyor bacım şaka bi yana gerçekten öyle bi sertlik yok canım. Ara ara göğüslerime batma oluyor o da saniyelik. Vala bugün 30.günümdeyim ama gelen giden olmadı daha
benim düşükten sonra ki ilk ayım yine gebelik belirtilerim var düzenli test yapıyorum ama maalesef cizgi göremedim henüz
Ne gibi farklılıklar hissediyorsun canım peki?benim düşükten sonra ki ilk ayım yine gebelik belirtilerim var düzenli test yapıyorum ama maalesef cizgi göremedim henüz