- 26 Nisan 2024
- 544
- 463
Beni niye etiketlemedin diyormuşum djdjdj şaka 1 hafta var benim iki gün bel ağrım oldu kasık ağrım oldu başka da bişey yok taş gibiyim maşallah ahahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni niye etiketlemedin diyormuşum djdjdj şaka 1 hafta var benim iki gün bel ağrım oldu kasık ağrım oldu başka da bişey yok taş gibiyim maşallah ahahahah
Arada kramp giriyor ama cok degil sende durumlar nasil
Valla pek kendi vücudumu tanımıyorum ben yani diğer aylara göre farklı bi şey var mı yok mu bilmiyorum. Sadece göğüslerim bi tık şiş o kaaa bi de dün gece ablamın rüyada hamile olduğunu gördüm. Geçen gece de rüyamda kendim hamileydim
Ay bende gecen gunku ruyada kirpiklerimin karistigini gordum duzeltiyorum duzeltiyorum yine eskiye donuyordu artık nasil etkilendiysem forumdanValla pek kendi vücudumu tanımıyorum ben yani diğer aylara göre farklı bi şey var mı yok mu bilmiyorum. Sadece göğüslerim bi tık şiş o kaaa bi de dün gece ablamın rüyada hamile olduğunu gördüm. Geçen gece de rüyamda kendim hamileydim
Yaaa fotoğraf var mı at bi bakalım canımBenimde yok doğru düzgün belirti evde son test vardı yaptım valla bitsin adetim geçene kadar yapmıycam diye hayali çizgi çıktı 7 dakikada bakalım sonuç ne olacak
merhaba henüz yapmadım tatil için sabaha karşı yola çıkacağız giderken hastaneye uğrayıp beta vereceğimMerhaba tekrar yaptınız mı test ya tahlil
ay böyle okuya okuya zaten vücut nemden bile belirti kapıyorAy bende gecen gunku ruyada kirpiklerimin karistigini gordum duzeltiyorum duzeltiyorum yine eskiye donuyordu artık nasil etkilendiysem forumdan
Yaaa fotoğraf var mı at bi bakalım canım
yaa pozitiiiif hayırlı uğurlu olsun inşallahEki Görüntüle 3453407
İlk 7 dakika içinde çıktı
Evet sanki hayali bi çizgi var oradaEki Görüntüle 3453407
çıkabilir kaset testlerin beta sınırları yüksek diye biliyorumKızlar adetime 2 gün kaldı kaset test negatif çıktı sizce döner mi
Evet varrEki Görüntüle 3453407
Öyle mi bazı insanlarda çıkıyor o yüzden bilemedim adetime 7 gün kala ovulasyon testi iki gün pik yaptı anlamadımçıkabilir kaset testlerin beta sınırları yüksek diye biliyorum
Aa erken gebelik varsa elinizde onu yapsanizÖyle mi bazı insanlarda çıkıyor o yüzden bilemedim adetime 7 gün kala ovulasyon testi iki gün pik yaptı anlamadım
Onu 6 gün kala yaptım negatif başka da elimde yokAa erken gebelik varsa elinizde onu yapsaniz
İnşallah vardır daha adetime de var nasıl çıktı inan anlamadım yani hala inanamıyorum emin bile olamıyorumyaa pozitiiiif hayırlı uğurlu olsun inşallah
Ovulasyon testi var mi elinizdeOnu 6 gün kala yaptım negatif başka da elimde yok
Evet varOvulasyon testi var mi elinizde