Erken gebelik yaptım acaba 20. Gün yumurtlama yaşadığım için geç mi çıkacak bilemiyorumErken gebelik mi yaptın canım yoksa normal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik yaptım acaba 20. Gün yumurtlama yaşadığım için geç mi çıkacak bilemiyorumErken gebelik mi yaptın canım yoksa normal mi?
Bilmiyorum ki. 2-3 gün daha bekle bakalım. Çünkü benden 2gün sonraydı seninki canımErken gebelik yaptım acaba 20. Gün yumurtlama yaşadığım için geç mi çıkacak bilemiyorum
Senin regl ne zamanBilmiyorum ki. 2-3 gün daha bekle bakalım. Çünkü benden 2gün sonraydı seninki canım
Sağ olasın canım inşallah tabi yeni ay yeni ümitlerHayırlısı olsun canım 5-6gün sonra yeni aya yeni başlangıçlara başlayacaksın sen de Sen bize güzel haberler verirsin bakarsın
Bilmiyorum ki canım Bugün 30.günüm. 38e kadar yolu var benimSenin regl ne zaman
Evvvet yeni ay yeni ümitlerSağ olasın canım inşallah tabi yeni ay yeni ümitler
Normalde 36 desek döngüne 36-14= 22. Gün yumurtlama olur. Problem yoksa olurBilmiyorum ki canım Bugün 30.günüm. 38e kadar yolu var benim
Bi de şey yumurtlamadan 14-16gün içerisinde kesin adet olunmak zorunda mı?
Rabbim bekleyişlerimizi boşa çıkarmaz beklemeye ve sabretmeye devamKızlar bu aydan ümitliydim ama olmadı 30.gün regl oldum. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canımKızlar bu aydan ümitliydim ama olmadı 30.gün regl oldum. Rabbim sizlere nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
18.gün gördüm yumurtlamayı. 32 döngüyse 32-14=18 ama çatlamayı baz alıyorsak 34e tekabül eder. O zaman 4gün sonra adetimNormalde 36 desek döngüne 36-14= 22. Gün yumurtlama olur. Problem yoksa olur
Aminnn inşallah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin RabbimRabbim bekleyişlerimizi boşa çıkarmaz beklemeye ve sabretmeye devam
Bende 14. Gün çatlamayı gördüm döngüm 27 benim 27-14 13 oluyor benim ne zaman Oluyor nasıl hesapladın bunu ben 24 ü olurum diyor düşünmüştüm18.gün gördüm yumurtlamayı. 32 döngüyse 32-14=18 ama çatlamayı baz alıyorsak 34e tekabül eder. O zaman 4gün sonra adetim
Yumurtlama da pik gördüm silikleştikten 12-14 gün sonra idrarda çıkar kanda ise daha erken çıkarAz önce yaptım reglime 4 gün var ilk idrar ile yapmadım ama negatif çıktı
Erken test regle 4 gün kala hafif siliktirErken gebelik mi yaptın canım yoksa normal mi?
Yumurtlama 1gün öncesi 13 olmaz mı işteBende 14. Gün çatlamayı gördüm döngüm 27 benim 27-14 13 oluyor benim ne zaman Oluyor nasıl hesapladın bunu ben 24 ü olurum diyor düşünmüştüm
Merhaba tekrar yaptınız mı test ya tahliliki gün önce aşırı karın ağrısı regl sancısı gibi,baş ağrısı,bir haftadır mide bulantısı aralıklı olarak.ama iki gündür karnım deli gibi gaz dolu hamile göbüşü gibi şişti kendimde hiç görmediğim bir şey.akıntım var bir de
Sims valla adetime 9 gün kaldı çok test yapasım var kendimi durdurmaya çalışıyorum sende durumlar ne belirti var mıMerhaba kizlar
Subat ayindan bu yana bebek deniyoruz. 3 yıldır evliyiz. Ben 26yasindayim, eşim 32 yasinda
Gebelik öncesi gerekli muayene ve kan testlerini oldum hic bir sorun görünmedi, bu ay ovulasyon testi aldim birde bu sekilde deneyecegiz inşallah o yuzden cok umutluyummm
Gectigimiz aylarda ilişki çok düzenli olmadigi zamanlar oldu yumurtlamaya denk getiremedik diye düşünüyorum...
Birbirimize umut ve destek olalim bu konu başlığı altında kızlar siz ne durumdasinizz ben bugun ovulasyon yapmaya basladimmmm
Selammm, yook daha ovulasyon yeni gecti benim bi belirti olacagini sanmam , ama 9 gun varken yapma çıkmaz bosu bosuna kendini üzersin beklicez sabretcezzz ben adet gunume kadar yapmicam testtttSims valla adetime 9 gün kaldı çok test yapasım var kendimi durdurmaya çalışıyorum sende durumlar ne belirti var mı
Benimde yok doğru düzgün belirti evde son test vardı yaptım valla bitsin adetim geçene kadar yapmıycam diye hayali çizgi çıktı 7 dakikada bakalım sonuç ne olacakSelammm, yook daha ovulasyon yeni gecti benim bi belirti olacagini sanmam , ama 9 gun varken yapma çıkmaz bosu bosuna kendini üzersin beklicez sabretcezzz ben adet gunume kadar yapmicam testttt