- 10 Temmuz 2024
- 207
- 291
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya dün değerlendirdik. bugün boş. yarın pik benim muhtemelen. cuma da çatlat diye düşünüyorum iki gün üstüste anca öyle olur herhalfeİki gün üst üste yapmayı önermiyolar zaten sağlıklı sperm açısından
canım olabilirrr valla boşver ovülasyonu hemen bi gebelik testi yappKızlar merhaba adetim genel olarak düzenlidir 28 29 günde bir falan olurum normalde bu ay 3 gün gecikti ovulasyon testi yapayım ilk dedim çünkü ovulasyon ile hamilelik gören olmuş sizce suan gebe olma ihtimalim var mı
Gecikmen oluyor mu normalde yaptığın test bozuk bence bidaha yapRegli belirtileri ile ayni tek fark midem yaniyo
Sabah mı yapmalıyım erken gebelik testini yoksa bugün yumurtlama görüyorum olarak değerlendirip ilişkiye mi gireyim sizcecanım olabilirrr valla boşver ovülasyonu hemen bi gebelik testi yapp
Test yapıyodun daha pik görmedin miya dün değerlendirdik. bugün boş. yarın pik benim muhtemelen. cuma da çatlat diye düşünüyorum iki gün üstüste anca öyle olur herhalfe
Hayır canım bu testle zaten anlaşılmaz çünkü regle yakın pik oluyor ama hamileyken bunu yapanlar da t çizgisi c kadar koyu oluyor. Bekle erken gebelik yap olmazsaKızlar merhaba adetim genel olarak düzenlidir 28 29 günde bir falan olurum normalde bu ay 3 gün gecikti ovulasyon testi yapayım ilk dedim çünkü ovulasyon ile hamilelik gören olmuş sizce suan gebe olma ihtimalim var mı
hayır hala pik değil koyu çıkıyor baya ama hala tam olmadıTest yapıyodun daha pik görmedin mi
Son yaptığını atsanahayır hala pik değil koyu çıkıyor baya ama hala tam olmadı
Yok askim totelde 3 kere geciktim bu yasima kadar ondada 2 hamilelik 1 su kisti saat gibi takir takir calisiyo benimkiGecikmen oluyor mu normalde yaptığın test bozuk bence bidaha yap
Peki bu ne simdiGecikmen oluyor mu normalde yaptığın test bozuk bence bidaha yap
sol kasığım mı ağrı nerden geliyor bilemiyorum ama atar damar gibi sızlıyor ara araSon yaptığını atsana
Al işte var çizgiiiPeki bu ne simdi
Git bi kan ver kız yarınAl işte var çizgiii
Cizgi varrrPeki bu ne simdi
Diyoruz da inanmıyo kız bide kör müsün diyoCizgi varrr
Bence bu testte bozuk olsa hep var cikarDiyoruz da inanmıyo kız bide kör müsün diyo
Tarihleri geçmedi dimiBence bu testte bozuk olsa hep var cikar
Dırekt kan versenizBence bu testte bozuk olsa hep var cikar
Cok heyecanliii Memeli MestanTarihleri geçmedi dimi
Acile git karnım ağrıyor duramıyorum de bakarlar zaten