- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Ultrasona göre yumurtlamışım öyle dediTakvime cok bakmayin bence ultrason dan anlaşılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ultrasona göre yumurtlamışım öyle dediTakvime cok bakmayin bence ultrason dan anlaşılır
HemmeenYes tatlım bu gece hemen değerlendir 36 saat vaktin var 24 de olabilir
Değil canım daha var
Benim hemen başladı valla az önce geçti yine başladı hafif hafifbenim yeni gebe kalan bi arkadaşıma belirtilerini sorduğumda, ilişkiden ertesi günü kasık ağrısı olmuştu. belkim seninde üyledirr
Ahahahs uf çok kötü değil mi ya resmen çocuk için sevişir oldukHemmeen
Yok askim goz yanilmasidir o bugun regli gunum o kadar silik olmazİnvito olan testte bende hafif görüyorum sanki ya
Ay valla ya panik yaptım saati kaciririm diyeAhahahs uf çok kötü değil mi ya resmen çocuk için sevişir olduk
Negatif göre göre artik zorla silik görmeye çalışıyoruzYok askim goz yanilmasidir o bugun regli gunum o kadar silik olmaz
Tamam canım teşekkür ederimDeğil canım daha var
valla olur mu olurBenim hemen başladı valla az önce geçti yine başladı hafif hafif
Bu ay cok dalga gecti testler benimleNegatif göre göre artik zorla silik görmeye çalışıyoruz
Insallah hepbirlikte gormek dilegiyle bol şans diliyorum guzel bir surec olsunSelamlar kızlar herkes pozitifleri görsün inşallah bende 4 ay kadar ovülasyon kullandım toplamda 2 senedir deniyoruz ama olmuyor mart ayından beride İzmir Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisine başladık eşimde çeşitli sorunlar var bugün regl oldum yarın da tüp bebek uygulaması için muayeneye gidicem ilaç planlamaları vs yapılacak bana da dualarınızda yer verin lütfen hepimize bol şans
Belirtinde var mıBu ay cok dalga gecti testler benimle
Benimde gecen ay silik çıktı cok umutlandim ama negatif maalesefBu ay cok dalga gecti testler benimle
İki gün üst üste yapmayı önermiyolar zaten sağlıklı sperm açısındanben bugünü boş bırakıyorum kızlar yarın ve cuma değerlendiricem... artık... yoruldum... djjdjdjdjs
Regli belirtileri ile ayni tek fark midem yaniyoBelirtinde var mı