- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Ay evet gitmez şimdi ona bak bizi çatlatır burdaCok heyecanliii Memeli Mestan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet gitmez şimdi ona bak bizi çatlatır burdaCok heyecanliii Memeli Mestan
Yok askim hepsini bugun aldim eczanedenTarihleri geçmedi dimi
Acile git karnım ağrıyor duramıyorum de bakarlar zaten
Kahve icmeye gidiyom sahile simdi gidipte morallerimi bozamamAy evet gitmez şimdi ona bak bizi çatlatır burda
E tamam o zaman şu son testi bidaha at bakımYok askim hepsini bugun aldim eczaneden
Kiz evden ciktim dedim ya cebimde testle mi geziyomE tamam o zaman şu son testi bidaha at bakım
buyrunssss bence yarın tam pik olacak gibi yaSon yaptığını atsana
ayy valla bari yarın sabahtan falan kan versenKiz evden ciktim dedim ya cebimde testle mi geziyom
ben düşük durumlarını pek bilmiyorum ama isterseniz test verin, değilseniz de belki bi süre kendinize izin vermelisiniz rahminizin dinlenmesi içinmerhaba ben 23 gün önce düşük yaptım ancak tekrar hamilelik belirtilerim var sizce bu normal mi su içerken bile midem bulanıyor aşırı gazım var ve kasıklarım batıyor geçen hamileliğim de de kasık batması ve gögüs hassasiyetiyle öğrenmiştim
Merhaba beta hcg sifirlanmis miydi cunku cok zor sifirlaniyor damerhaba ben 23 gün önce düşük yaptım ancak tekrar hamilelik belirtilerim var sizce bu normal mi su içerken bile midem bulanıyor aşırı gazım var ve kasıklarım batıyor geçen hamileliğim de de kasık batması ve gögüs hassasiyetiyle öğrenmiştim
Şuan da başlamış zatenbuyrunssss bence yarın tam pik olacak gibi ya
doktorumla görüştük her şey güzel rahim hazır demişti o yüzden test yaptım ama bir şey göremedim ekleyeyimben düşük durumlarını pek bilmiyorum ama isterseniz test verin, değilseniz de belki bi süre kendinize izin vermelisiniz rahminizin dinlenmesi için
evet 7 haftalık düşük yapmıştım en son 2 ye kadar düştüMerhaba beta hcg sifirlanmis miydi cunku cok zor sifirlaniyor da
O zaman ihtimal var, forumda gormustum kisa surede hamile kalanlarievet 7 haftalık düşük yapmıştım en son 2 ye kadar düştü
yuksrı da testimi paylaştım yorumlar mısınızO zaman ihtimal var, forumda gormustum kisa surede hamile kalanlari
Cizgi var gibi goruyorum amadoktorumla görüştük her şey güzel rahim hazır demişti o yüzden test yaptım ama bir şey göremedim ekleyeyim
Allah size en kısa zaman da en hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaAllah yarın ilk idrarla tekrarlıyayımCizgi var gibi goruyorum ama
Erken gebelik varsa yapsanızyuksrı da testimi paylaştım yorumlar mısınız
Insallah hepimize etsinAllah size en kısa zaman da en hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaAllah yarın ilk idrarla tekrarlıyayım