Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafiften bir çizgi gördüm bende inşallah dogru görüyordur gozlerimizz erken gebelik testin varsa ordan da yap canimmmkızlar hayalet çizgi görüyorum siz de görüyormusunuz? Fotoğrafta fazla görünmüyo ama normalde rahat görebiliyorumEki Görüntüle 3449962
Malesef yok canım reglime 3 gün var gecikirse hastaneye giderim diye normal test aldım inşallah vardır rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHafiften bir çizgi gördüm bende inşallah dogru görüyordur gozlerimizz erken gebelik testin varsa ordan da yap canimmm
Gece olduysa bugüne işaretlicen kızKizlarr size biseu sorucamm mesela takvimde ilişki isaretliyoruzz ya , diyelimki ben dün gece ilişki oldu onu onceki güne mi yoksa bugüne mi isaretlemeliyim siz nasil yapıyorsunuz fjfjfj cok sacma ama aklıma takıldı
Gördüm bende ama bekle kan ver garanti olsunkızlar hayalet çizgi görüyorum siz de görüyormusunuz? Fotoğrafta fazla görünmüyo ama normalde rahat görebiliyorumEki Görüntüle 3449962
Öyle yapıyorum beklemedeyimGördüm bende ama bekle kan ver garanti olsun
Ya oyle yapiyorum bende ehheGece olduysa bugüne işaretlicen kız
Amin inşallahİnşallah canim çok üzüldüm, sağlıkla gelsin
Az kalmış 1-2 güne koyulaşır hatta yarın bile sen bugün de değerlendirKizlar testlerim bu durumda hala bekliyorumm akıntım dün başladıı
Eki Görüntüle 3450055
Yaaa inşallah degerlendirmeye calisacagimmmAz kalmış 1-2 güne koyulaşır hatta yarın bile sen bugün de değerlendir
canım sen kaç günde bi adet oluyodunnKizlar testlerim bu durumda hala bekliyorumm akıntım dün başladıı
Eki Görüntüle 3450055
Yaklaşmış belli benimde yumurtlama günü öncesinde böyle çıkmıştı diğer gün koyulaştı bugün itibari ile deneYaaa inşallah degerlendirmeye calisacagimmm
28-30-31 degisiyor canimcanım sen kaç günde bi adet oluyodunn
Aayy inşallah tamammm tatlim teşekkür ederimmmmm inşallah koyulaşır benimdeYaklaşmış belli benimde yumurtlama günü öncesinde böyle çıkmıştı diğer gün koyulaştı bugün itibari ile dene
Normal daha yeni başlamışsın Çat diye yumurtlamaz ama erken yumurtlama olacak gibi ikinci çiZgi belirmiş devam et . Kaç günde bir oluyorsun reglKızlar bugün ilk kez ovulasyon testi yaptım. Reglin birinci gününden sayarsak bugün 6.gündeyim. Reglim daha dün bitti. Daha silik bekliyordum, sizce normal mi? İnşallah yanıltıcı olmaz Eki Görüntüle 3450100
Yok aksine ben daha silik bekliyordum daha başında olduğum için Yani ilk güne göre koyu geldi yumurtlamama muhtemelen çok vardır çünkü döngülerim çok uzun düzenli olmamakla birlikte 38-40 bazen daha fazla ama bu ay inositol q10 ve arı sütüne başladımNormal daha yeni başlamışsın Çat diye yumurtlamaz ama erken yumurtlama olacak gibi ikinci çiZgi belirmiş devam et . Kaç günde bir oluyorsun regl
Geçmesini bekleyeceğim zaten az kaldıİnşallah olmazsın canım. Yapacak mısın test yoksa geçmesini mi bekliceksin
inşallah canımMerhaba, bende ilk kez geçen ay denemiştim. Düzenli ilişki, sağlıklı beslenme ve tabi ki folik asit kullanımıyla birlikte. Maalesef kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay umutluyum. İnşallah hepimiz güzel haberi bu ay alırız