- 15 Şubat 2024
- 573
- 380
Canım sen naptınn artık test yap :)))Kuzuum hayirlisi olsun, dua ediyorum bol bol guzel haberleri alalim en kisa zamanda. Bizi haberdar etmeyi unutma ara ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen naptınn artık test yap :)))Kuzuum hayirlisi olsun, dua ediyorum bol bol guzel haberleri alalim en kisa zamanda. Bizi haberdar etmeyi unutma ara ara
İğneyle ilgili hiç bilgim yok canım inşallah gebeliktir
Insallahİğneyle ilgili hiç bilgim yok canım inşallah gebeliktir
Kaçıncı gündesin canım?Kızlar ilk 2 3 dakikada ikinci cizgi hafif silik çıktı sizce iğnenin etkisi var midir hala?
Yaa hayırlı olsun Her şey sağlıklı ve çok güzel ilerler umarımmKızlar günaydın, gece acile gittim. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı. Ayrıca hamile olduğumu öğrendim. Enfeksiyondan kaynaklı sanırım kan da geliyor lavaboya çıktığımda. Şimdi özele geldim kadın doğuma. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl geçer bu ve bebeğe zararı olur mu?
Olduğum günden beri 13. Günüm bugünKaçıncı gündesin canım?
Yaa hayırlı olsun Her şey sağlıklı ve çok güzel ilerler umarımm
Canım kişiden kişiye değişiyormuş ama 13’e bu kadar kalmaz sanki yaOlduğum günden beri 13. Günüm bugün
Yarın kan vercem ama sabırsızlanıyorum sevinemiyorum da iğnenin etkisi midir diye.Canım kişiden kişiye değişiyormuş ama 13’e bu kadar kalmaz sanki ya
Umarım değildir Evet iğneli bekleyiş çok sinir bozucuymuş ben de bu ay ilk defa yaptırdım da test yapsan da kafa karışıklığı gitmiyor o yüzden hiç yapmadım bekliyorum öyle.Yarın kan vercem ama sabırsızlanıyorum sevinemiyorum da iğnenin etkisi midir diye.
kuzum hala yapmadim dun esimden veto yedim bu sabah icin o yuzden yarina anlastik, hatta ona kalsa cuma dedi de yani cumayi bekleyemem.Canım sen naptınn artık test yap :)))
Kaçıncı günün senin canim? Değişiyor adet günlerim karışık birazUmarım değildir Evet iğneli bekleyiş çok sinir bozucuymuş ben de bu ay ilk defa yaptırdım da test yapsan da kafa karışıklığı gitmiyor o yüzden hiç yapmadım bekliyorum öyle.
Sen daha önce kullandın mı? Regl mutlaka 14. günü buluyor mu yoksa daha erken de gelebilir mi biliyor musun?
İğne gününü saymazsam 11 bugün. Cuma 14 oluyor gelmezse o gün yaparım test. Ama benim arada regl olacakmış gibi ağrım olup geçiyor bikaç gündür. İğneden mi erken mi gelecek anlamadım. Sende var mı kasık ağrısı?Kaçıncı günün senin canim? Değişiyor adet günlerim karışık biraz
Ben igne gününü sayıyorum benim öyle 13. Gün oluyor. Kasik agrilarim çok yoğundu geçmişti ama dünden beri yine var hafifİğne gününü saymazsam 11 bugün. Cuma 14 oluyor gelmezse o gün yaparım test. Ama benim arada regl olacakmış gibi ağrım olup geçiyor bikaç gündür. İğneden mi erken mi gelecek anlamadım. Sende var mı kasık ağrısı?
Çok teşekkür ederim amin inşallah, darısı sana ve bekleyen herkese olsun inşallah canım. Doktorum bir şey olmaz dedi. Antibiyotik yazdı. Geceye göre şu an biraz daha hafifledi zaten.Canım hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah <3 Enfeksiyon için de canını sıkma doktorun en doğru bilgiyi verir geçer hiç üzülme
korkma canım benim ya güzel haber gelecek senden inanıyorum yarın heyecanlı gün o zaman <3kuzum hala yapmadim dun esimden veto yedim bu sabah icin o yuzden yarina anlastik, hatta ona kalsa cuma dedi de yani cumayi bekleyemem.
beyazimsi sarimsi akintilar devam, yarina belli olucak cok korkuyorum bi yandaan
Çok sağ ol canım,teşekkür ederim inşallah antibiyotik verdi ve bol su iç korkma bir şey olmaz dedi. Daha önce yaşamadığım için o kadar tedirgin oldum ki anlatamam şu an rahatladım biraz. Allah yaşatmasın kimseyeAaa hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım hayırlı olsun enfeksiyon için de bilgim yok ama bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum benim dr tuzlu ile yıka diyordu dr a bi sor istersen sende
Yaa çok teşekkür ederim, amin inşallah. Darısı sizlere olsun inşallah dua edicem sizler için Daha önce yaşamadığım için çok korktum ama dediğiniz gibiymiş içim rahatladı biraz.Hadi bakalım inşallah bekliyoruz bebiş haberini
Canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi Bir sürü insan idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyor hamilelikte. Geçer gider merak etme
Kuzum hayırlısı olsun. En güzel zamanda en hayırlı şekilde gelsin inşallah bebiş haberin. Dikkat et aen de kendine
Amin canım teşekkür ederim.. Geçmiş olsun çabucak geçer inşallah. Günün geçmiş miydi beta takibi mi yapcaksın şimdi heyecanlı süreçlerÇok teşekkür ederim amin inşallah, darısı sana ve bekleyen herkese olsun inşallah canım. Doktorum bir şey olmaz dedi. Antibiyotik yazdı. Geceye göre şu an biraz daha hafifledi zaten.
Teşekkür ederim, öyleymiş. Sizlerden de duyunca daha da rahatladım.Hayırlı olsun tedavi edilirse bebeğe zararı olmaz üzülme canım ben yaşamıştım önceki gebeligimde gecmisti
Çok teşekkür ederim, dualarımdasınızKaçıncı gündesin canım?
Yaa hayırlı olsun Her şey sağlıklı ve çok güzel ilerler umarımm
Hayirli olsun insallah iyilesip, bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz ❤Kızlar günaydın, gece acile gittim. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı. Ayrıca hamile olduğumu öğrendim. Enfeksiyondan kaynaklı sanırım kan da geliyor lavaboya çıktığımda. Şimdi özele geldim kadın doğuma. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl geçer bu ve bebeğe zararı olur mu?